Pettämistapaukset ovat aina ikäviä ja niistä toipuminen saattaa kestää useita kuukausia ja jopa vuosi. Joskus arvet jäävät pysyvästi petetyn osapuolen muistiin.

Sensual young couple before having sex

Tähän artikkeliin on koottu yleisimpiä syitä, joiden vuoksi miehet pettävät kumppaniaan. Syyt eivät välttämättä ole niin ilmiselviä, kuin olisi voinut olettaa. Miehet ja naiset ajattelevat asioita eri tavoilla, jonka vuoksi ajatuksista ja tunteista on erittäin tärkeä keskustella.

1. Seksi tekee iloiseksi

Seksi saa hormonit virtaamaan pitkin kehoasi ja hyvä olo saa elämän sujumaan paremmin.

2. Intiimiys / läheisyys

Jotkin miehet pelkäävät sinua kohtaan kasvavia tunteitaan, jonka seurauksena he saattavat hakea etäisyyttä pettämällä.

3. Hän haluaa syyn eroamiselle

Pettämällä eroamisesta tulee helpompaa, silti parempiakin ratkaisuja olisi varmasti olemassa…

4. Mies oli huijari

Ehkä mies puhui sinulle kauniita vain siksi, että pääsisi kanssasi sänkyyn. Hänellä saattaa olla useita naisia, jotka luulevat olevansa ainoita.

5. Odotukset

Miehet saattoivat odottaa seksiltä ja suhteelta liikaa, jonka seurauksena he pettyivät. Kukaan ei pysty kuitenkaan tyydyttämään kaikkia toiveita, vika ei siis ole naisessa.

6. Seksivietti

Joillakin miehillä on voimakas seksivietti, jonka seurauksena he pettävät helpommin. Seksin harrastaminen auttaa lieventämään ”panettaa” -fiilistä.

7. Kaverit

Miehelläsi ei välttämättä ole kavereita, joiden kanssa hän voisi puhua suhteessa olevista ongelmista. Tämän seurauksena toinen nainen saattaa olla keino purkaa tunteita.

8. Yleinen sekavuus

Miehesi saattaa olla sekaisin uudesta rakkauden tunteesta, jollaista hän ei ole ennen kokenut. Tämän seurauksena hän saattaa pettää sinua, jotta asiat olisivat taas ”tavallisemmin” ja mies tuntisi olonsa omaksi itsekseen.

9. Huono itsetunto

Pettäminen ei aina tarkoita sitä, että pettäjä on seksihullu, joka ei vain saa tarpeeksi seksiä kumppaniltaan. Huono itsetunto saattaa johtaa pettämiseen, kun mies yrittää todistella itselleen ja kavereilleen olevansa ”äijä” ja siisti tyyppi.

10. Riippuvuus

Seksistä ja pornosta voi olla riippuvainen. Tämä luonnollisesti johtaa helpommin pettämistapauksiin.

11. Liika työskentely

Mies saattaa tehdä valtavasti töitä, jonka seurauksena yhden illan jutut laskevat ja helpottavat työhön suuntautuneita paineita. Firman pikkujouluja ei turhaan kutsuta härskeiksi bileiksi.

12. Mies on saattanut joutua aiemmin petetyksi

Mies on saattanut nähdä lapsuudessa, kun hänen isää tai äitiään petettiin. Hän on myös saattanut olla aiemmassa suhteessa petetty osapuoli, jonka vuoksi nyt on tilaisuus ”kostaa”, vaikka asia ei liittyisikään uuteen partneriin.

13. Ulkonäkö

Vain 12% miehistä kertoi pettäneensä partneriaan sen vuoksi, että toinen nainen oli seksikkäämpi.

14. Tilanteen & suhteen hallinta

Osa miehistä pettää, jotta he tuntevat pitävänsä asiansa kontrollissa. Kuulostaa kummalliselta, mutta se on totta.

15. Täysikasvuisuus

Miehet kehittyvät tunnetasolla naisia hitaammin, jonka seurauksena moni mies ei välttämättä ole valmis sitoutumaan parisuhteeseen ja olemaan uskollinen.

Lähde: lifebuzz.com