Väkivaltaisessa parisuhteessa eläminen on todella uuvuttavaa fyysisesti sekä henkisesti. Uhrit monesti haluaisivat erota, mutta eivät uskalla tehdä sitä syystä tai toisesta. Siksi uhrien tilanne olisi tärkeää tunnistaa, jotta apua ja tukea saadaan paikalle mahdollisimman nopeasti.

Etelä-Carolinasta kotoisin oleva nainen sai kokea väkivaltaisen poikaystävän todellisen luonteen pahimman kautta. Kayla oli yrittänyt jättää poikaystävänsä, Seth Fleuryn, useita kertoja, mutta mies oli aina anellut häntä palaamaan suhteeseen korttien ja hellyydenosoitusten avulla.

Kuva: Inside Edition

17-vuotiaasta asti Sethin kanssa seurustellut Kayla kertoo miehen olleen todella kontrolloiva suhteen alusta alkaen. 11 kuukauden seurustelun jälkeen Kayla oli kuitenkin päättänyt laittaa pisteen seurustelulle ja niinpä kaksikko tapasi viimeisen kerran. Autossa Seth kumartui kohti Kaylaa antaakseen hänelle viimeisen suudelman ennen lähtöä – poikaystävä kuitenkin hyökkäsi Kaylan kasvoihin ja puri hänen alahuulestaan suuren palan. Poikaystävä oli sanonut ettei kukaan muu saisi seurustella Kaylan kanssa jos hän ei saisi.

Kayla joutui luonnollisesti sairaalaan ja hänen huulistaan saatiin onneksi pelastettua osa. Poikaystävä sai törkeästä tempustaan 12 vuoden vankeusrangaistuksen. Myös Kayla löysi lopulta paremman poikaystävän, joka on sellainen kuin miehen pitääkin olla eli ymmärtäväinen, rakastava ja hellä.

Voit katsoa tapauksesta kertovan uutisen alapuolelta.

Seth sai tuntuvan tuomion ja voi nyt miettiä tekojaan telkien takana – Jaa uutinen, jos parisuhdeväkivaltaa ei pidä ymmärtää tai hyväksyä missään tilanteissa.