Kummituksia ei ole olemassa, eihän?!?!

Lapsena kummitukset olivat todellisia, mutta iän karttuessa opimme lopulta että ”kummituksia ei ole olemassa.”

Näitä kuvia katsoessa ei voi kuitenkaan todeta varmasti, että jotain yliluonnollista ei olisi lainkaan olemassa.

1. Nurmikolla väijyvä hahmo

18

”Äitini otti tämän kuvan vuosia sitten, mutta hän ei halunnut näyttää sitä minulle, koska hän ajatteli, että pelkäisin liikaa.”

2. Ilmestys mielisairaalassa

17

”Kuva on otettu Kentuckyssä sijaitsevasta parantolasta. Ketään ei ollut ikkunassa, kun otin kuvan.

3. Vauvamonitorin kummajainen

16

”Näin nämä kummalliset kasvot vauvamonitorissa.”

4. Uusi ystävä

15

”Otin tämän kuvan juuri ostamastani talosta. Ikkunasta paljastui kuitenkin karmiva heijastus. Talossa ei ollut ketään, sillä emme olleet ehtineet edes muuttaa tavaroitamme sisään. Kuva säikäytti minut toden teolla.”

5. Ylimääräinen junamatkustaja

14

”Olimme ottamassa kuvaa junasta isoveljeni ja hänen tyttöystävänsä kanssa. Me kolme olimme vain paikalla, mutta ikkunasta näyttäisi kurkistavan kutsumaton vieras.”

6. Haamu

13

”Kaikki tässä talossa juhlineet ihmiset murhattiin raa’asti 1800-luvulla. Ehkä kuvaan tallentunut hahmo on yksi juhlijoista?”

7. Olohuoneen demoni

12

”Äitini talossa kummitteli varmasti. Minusta ja sisaruksistani otetussa kuvassa näkyy jotain kummallista. Valo näkyi vain yhdessä monista kuvista.

8. Outo hahmo ilmaantui kuvaan

11

”Olimme telttailemassa toukokuussa, kun odottamaton vieras liittyi kuvaamme.”

9. Äidin luona kylässä

10

”Olimme äitini talossa yötä poikaystäväni kanssa. Poikaystäväni näki valovälähdyksiä ja näki hahmon, joka käveli hitaasti meitä kohti. Ostimme tämän seurauksena kameran, joka sai tallennettua nämä kuvat.”

10. Palatsin kummitus

9

”Olin ottamassa valokuvia kirkkaana aamuna ennen auringonnousua Buckinhamin palatsin luona. Kuvaan tallentui outo sumuinen pilvi, joka lähestyi minua, kun otin useamman kuvan.”

11. Saksalainen haamu

8

”Olin valokuvaamassa saksalaisen linnan luona, kun kuvaani ilmestyi outo hahmo. Ilta oli täysin kirkas, eikä kuvaan tallentuneelle hahmolle löydy järkevää selitystä.”

12. Luminen henki

7

”Tämä kuva otettiin sotamuiston luona, joka sijaitisi kaverini talon takana. Kuvaan ilmaantui kummallisen näköinen muoto, jolle ei löydy selitystä.”

13. Baarin sininen sumu

6

”Olen näköjään koskenut kummitukseen, kun olin ystävieni kanssa baarireissulla.”

14. Koirafiltteri ja demoni

5

”Otin snapchatin huoneessani ja huomasin, että en ollutkaan yksin.”

15. Ikkunasta kurkistavat kasvot

4

”Olin matkalla ja otin kuvia kaikesta näkemästäni. Jälkeen päin selatessani kuvia huomasin nämä kasvot erään talon ikkunassa.”

16. Serkkuni on kummallinen

3

”Otin kuvia minusta ja sekustani, mutta yksi kuva epäonnistui ja sai minut säikähtämään.”

17. Vauvan paras ystävä

2

”Kytkimme vauvamonitorin päälle ja huomasimme tämän tuijottavan meitä. Kamera osoittaa yleensä vauvaamme päin, mutta siirsimme sitä, sillä vauva leikki sen kanssa. Vauvamme nukahtaa aina jutellen itsellensä, mutta tällä kertaa hän jutteli jollekin muulle..”

18. Jääkaapin kummajainen

1

”6-vuotias serkkuni puhui aina pahasta miehestä. Pelleilimme päivänä, jona muutimme ja laitoimme serkkuni jääkaapin päälle… ja näyttäisi siltä, että löysimme samalla pahan miehen.”

Lähde: Buzzfeed

Kuvat: Buzzfeed