Cherelle Neille on Manchesterista kotoisin oleva nuori nainen, joka väittää olevansa liian seksikäs. ”Liika seksikkyys” määrittyy naisen mukaan sillä, että hän ei ole vieläkään saanut itselleen poikaystävää.

Uskoisimme, että tämän tarinan takana piilee muutakin. Usein tällaisissa tilanteissa joutuu katsomaan kuitenkin peiliin, siitä emme kuitenkaan voi tässä tapauksessa olla 100 prosenttisen varmoja.

Hänen mukaansa miehet haluavat vain yhden illan juttuja ja he olettavat, että Cherellen persoona ei ole miellyyttävä. 26-vuotias sinkkuäiti on kertonut luovuttaneensa miesten suhteen, sillä urokset ovat käytöstavoiltaan liian esineellistäviä.

TOO SEXY TO DATE

“Olen väsynyt siihen, että ihmiset olettavat minun olevan ”tuhma”, vaikka todellisuudessa olen todella ihana ihminen. Ulkonäköni viehättää aivan vääränlaisia miehiä, jonka vuoksi olen päättänyt luopua toivosta miesten suhteen. He luulevat ulkonäköni vuoksi, että olisin ilkeä ja tyrkky. He sanovat minulle, ”Voi, sinä taidat luulla, että olet liian hyvännäköinen, eikö niin?” Tämä on naurettavaa.

TOO SEXY TO DATE

Mitä mieltä sinä olet? Hämääkö tällainen ulkonäkö sinua?

3

Lähde: dudecomedy.com