Rakkautta ja ystävyyttä on todella vaikea ostaa rahalla. Sen tietää myös 72-vuotias miljonääri, joka etsii itselleen elämänkumppania – jos tämä täyttää hänen kriteerinsä.

Sir Benjamin Slade kävi haastateltavana Good Morning Britain -tv-ohjelmassa (vähän kuin Huomenta Suomi) 7. päivä syyskuuta 2019. Aatelissukuun syntynyt Benjamin Slade kertoo etsivänsä nuorempaa naista, jonka kanssa hän voisi perustaa perheen ja saada lapsia, jotka perivät hänen omaisuutensa.

Hänen haaveensa on vaikea ja jopa epätoivoinen, Midilibre -sivusto kirjoittaa.

Youtube
Youtube

Benjamin Slade kertoo tarjoavansa ”harvinaiselle helmelle” kaiken ja lupaa peittää tämän lahjoihin ja loputtomaan luksukseen. Miehen tähtäimessä on 30-40-vuotias nainen, joka haluaa tulla raskaaksi. Kriteerit eivät lopu vielä tähän: unelmien naisen tulee olla vähintään 167 cm pitkä, hänen pitää osata lentää helikopteria sekä aseluvan tulee olla suoritettuna. Jos nainen tulee ulkomailta, hänen maansa nimi ei saa alkaa I-kirjaimella, kuten esimerkiksi Intia, Irak, Iran…

Benjamin Slade on kertonut että suhde on enemmänkin sopimuksen kaltainen ja valittu nainen tulisi saamaan pelkkää käyttörahaa 56 000 euroa vuodessa.

Haluaisitko sinä olla Benjamin Sladen vaimo? Jaa uutinen, jotta mies löytää etsimänsä ”helmen.” 

Vinkkaa ystävällesi, joka voisi olla kiinnostunut.