Tämä aviopari on päivisin normaalisti töissä käyvä pariskunta, mutta iltaisin he ryhtyvät supersankareiksi, jotka taistelevat rikollisuutta vastaan Seattlessa. Kuulostaa sarjakuvan tarinalta, mutta se on kuitenkin totisinta totta.

Phoenix Jones ja Purple Reign työskentelevät päivisin opettajana ja tili- ja talouspäällikkönä. Iltaisin he vetävät maskit ja kumiset puvut ylleen ja auttavat rikosten uhreja.

”Olemme pohjimmiltaan silminnäkijäryhmä. Jos näemme rikoksen, juoksemme uhrin luo ja jos he haluavat nostaa syytteet, menemme rikollisen perään, otamme hänet kiinni ja pidämme aloillaan tai soitamme hätänumeroon ja odotamme, että poliisit tulevat paikalle”, Phoenix Jones kertoo.

”Jos näen jonkun olevan rikoksen uhrina, en aio vain katsoa vierestä”, hän lisää.

Phoenix Jonesin side-kick ja tosielämän puoliso Purple Reign korostaa, että he eivät ole oikeuden omiin käsiinsä ottaneita ja heillä on asianajajat, jotka ohjeistavat heitä puuttumaan rikoksiin laillisesti.

”Poliisit ovat nähneet, että emme riko lakia tai satuta ihmisiä. Me autamme uhreja ja otamme videolle todisteita” Purple Reign kertoo.

Pariskunnalla on omat faninsa ja ihailijansa ja osa mielenkiintoa on kaksikon asut. Kyseessä ei ole mikään lateksifetissi vaan asut suojaavat kaksikkoa heidän taistellessaanr rikoksia vastaan. Purple Reignin mukaan asut kestävät viiltoja ja materiaalia on sellaista, että se muuttuu kovaksi iskusta. Parivaljakolla on myös käsisuojat, luotiliivit ja suojahanskat, kun he ovat ulkona partioimassa.

Phoenix Jonesin mielestä kaksikon kaltaisia rikoksia vastaan taistelijoita tarvitaan muuallakin maailmassa.

”Heitä tarvitaan kaikkialla. Aina kun näet jotain väärä, tarvitaan joku puolustamaan ja sanomaan, että se on väärin”, Phoenix Jones sanoo.

Miehen mielestä ihmisten kuitenkin pitää olla valmiita noudattamaan lakia toimiessaan vääryyttä vastaan ja tähdentää, että jos ei pysty siihen, silloin supersankarina oleminen kannattaa jättää muiden tehtäväksi.

Katso alta Telegraph-lehden video supersankarikaksikosta:

httpvh://www.youtube.com/watch?v=MycjES1PFWE

Lähde: Telegraph