Älä sekoita työtä ja vapaa-aikaasi – OnlyFans-tähti paljastaa nyt millaista kahden vaginan kanssa eläminen on ja miten hän käyttää toista ammattinsa harjoittamiseen ja toista henkilökohtaisessa seksielämässään.

Aikuisviihdettä tekevä Evelyn Miller sai tietää vasta 20-vuotiaana, että hänellä on kaksi vaginaa ja kohtua.

31-vuotias nainen alkoi työskennellä aikuisviihdealalla erottuaan poikaystävästään. Hän teki samalla päätöksen, että käyttäisi toista vaginaa ”työhommissa” ja toista henkilökohtaisessa elämässään – päätös osoittautui hyväksi ratkaisuksi.

Helpompaa, kun ei tarvinnut sekoittaa työtä ja vapaa-aikaa

”Tein töitä itsenäisenä seuralaisena seitsemän vuoden ajan matkustaen eri puolilla maailmaa”, Evelyn kertoo ja jatkaa:

”Käytin toista vaginaa työhommissa ja toista henkiökohtaisessa elämässäni, minkä ansiosta työ oli helpompaa sekä henkisesti, että fyysisesti.”

Lopetettuaan escort-hommat, Evelyn Miller siirtyi tekemään OnlyFansia, joka tuottaa hänelle huimat 54 000 puntaa kuukaudessa.

Evelyn uskoo suosionsa johtuvan siitä, että hänellä on kaksi vaginaa. Samaan aikaan kaksi vaginaa tuo kuitenkin mukanaan myös käytännön ongelmia kuten sellaisia, että hänen pitää käyttää kuukautisten aikana kahta tamponia ja molemmat vaginat täytyy testata ja tutkia gynekologin vastaanotolla. Gynekologi joutuu myös kertomaan kumpaan vaginaan Evelynin kumppani saa laueta seksin aikana.

Voisi odottaa kahta lasta samanaikaisesti

”Teoriassa voisin kantaa kahta lasta samanaikaisesti, jos haluaisin – se olisi kuitenkin todella kuormittavaa keholleni, joten tässä suhteessa tulee olla varovainen. Seksi vaginoiden välillä tuntuu todella, todella erilaiselta riippuen siitä missä asennossa olen ja minkälainen penis seksikumppanillani on”, Miller kertoo ja jatkaa:

”Kahden vaginan omistaminen on tehnyt seksielämästäni todella hauskaa – voimme harrastaa yhdyntää toisessa vaginassa ja samanaikaisesti käyttää lelua toisessa, on myös olemassa lukuisia asentoja ja juttuja, joita voin kokeilla. Minulla on kestänyt kauan oppia se, mistä asioista kumpikin vagina pitää ja mistä ei. En haluaisi, että minulla olisi vain yksi vagina. Kaksi vaginaa on tehnyt seksistä hauskaa ja mielestäni on tärkeää olla ylpeä erilaisuudesta – me kaikki voimme olla niin ainutlaatuisia.”

Tieto helpotti oloa

Evelyn sai tietää kahdesta vaginasta vasta silloin, kun hän meni 20-vuotiaana lääkäriin tekemään aborttia. Lääkärin mukaan raskaus oli Evelynille ja lapselle vaarallinen, sillä hänen molemmat kohtunsa ovat vain puolet tavallisen kohdun koosta. Riskinä oli ettei lapsi mahtuisi kasvamaan Evelynin sisällä.

Evelyn kertoo tienanneensä paljon kahden vaginan avulla siksi, että ihmiset ovat uteliaita.

”Tiesin aina, että minussa on jokin ’vialla’, sillä vuosin verta kuukautisten aikana, vaikka olin laittanut tamponin paikoilleen. Sain ensimmäiset kuukautiseni 14-vuotiaana ja en päässyt tuolloin käsiksi internetiin, asuin lisäksi isäni kanssa maatilalla. Oli suorastaan suuri helpotus saada lopulta selville miksi kaikki tuntui erilaiselta. Kun aloin harrastaa seksiä, jokainen kerta tuntui niin erilaiselta, mutta lopulta kaikelle tuli järkevä selitys.”

Vuonna 2020, Evelyn sai tietää olevansa jälleen raskaana nykyiselle miehelleen – tällä kertaa kaksikko päätti pitää lapsen.

Raskausaika sujui hyvin ja Evelynille tehtiin keisarileikkaus perinteisen alatiesynnytyksen tuomien riskien vuoksi.

Evelyn on tänä päivänä jälleen raskaana ja lapsi on tällä kertaa oikeanpuoleisessa kohdussa.

Olisi aika mielenkiintoista päästä kokemaan millaista elämä Evelynin kanssa olisi käytännössä – jaa juttu jos olet samaa mieltä!

Lähde: ladbible.com