Teinit voivat aiheuttaa vanhemmilleen ei-toivottuja yllätyksiä.

Vanhempien tulisi kuitenkin muistaa että teinit ovat jo melkein aikuisia ja he voivat kaikessa uteliaisuudessaan kokeilla asioita, kuten seksiä, tupakkaa tai alkoholia. Tästä tarinasta tuli kummasti mieleen oma lapsuuteni, kun äitini ei millään uskonut että ”oma kullannuppu” olisi ollut 17-vuotiaana ulkona ja maistamassa olutta ystävien kanssa.

”Eihän minun poikani tuollaista tekisi… Ei missään nimessä, hän on aina ollut niin suloinen, kiltti ja rehellinen” – oletko sinäkin kuullut tämän tyyppisiä lausahduksia omien vanhempien suusta?

Teinit eivät kuitenkaan todellakaan ole niin viattomia kuin moni vanhempi kuvittelee. Tässä tapauksessa äiti sai tietää totuuden lääkärissä.

Tyttärellä oli jo pidemmän aikaa ollut kramppeja, aamupahoinvointia ja turvotusta vatsan alueella. En tiedä, onko tapausta sattunut oikeasti mutta sillä ei ole oikeastaan edes väliä – pääasia on että nauroin luettuani tämän tarinan.

Lue alta, mitä lääkäri sanoi kun äiti vei 16-vuotiaan tyttärensä lääkärin vastaanotolle.

”No niin, rouva Virtanen, mikä on hätänä?”, lääkäri kysyi 16-vuotiaan tytön äidiltä.

Tässä on tyttäreni Amanda. Hän on viime aikoina ollut todella sairas ja kärsinyt krampeista, painonnoususta sekä aamupahoinvoinnista.

Lääkäri nyökkäsi päätään ja teki kunnollisen tutkimuksen, jonka jälkeen hän sanoi: ”En tiedä, kuinka tämän sanoisin, mutta tyttärenne, Amanda, on raskaana. Veikkaan että jo neljännellä kuulla.” 

”Mitä?! Raskaana. Tuo ei ole totta! Amanda ei ole koskaan ollut pojan kanssa sillä tavalla! Ethän Amanda?”, äiti huutaa kovalla äänellä.

Amanda vastaa: ”No en tietenkään äiti! En ole edes pussannut poikaa, eikä minulla ole poikaystävää!” 

Ihmeissään oleva lääkäri katsoo molempia tovin, jonka jälkeen hän kävelee ikkunalle ja alkaa tuijottamaan ulos…

Doctor and woman on pink bra

*5 minuutin päästä*

Hiljaisuutta on kestänyt viisi minuuttia, jonka jälkeen äiti murtaa jään ja kysyy lääkäriltä: ”Mitä siellä ulkona oikein näkyy? Onko jokin vialla?” 

Lääkäri vastaa: ”Ei, ei täällä mikään ole vialla. Asia on vain niin, että kun tällaista tapahtui viimeksi, niin itään ilmestyi kirkas tähti ja kolme viisasta miestä saapui paikalle. Tällä kertaa en aio missata sitä!” 

Tämän tarinan on pakko olla fiktiivinen, mutta jos se ei ole niin nostan hattua lääkärin koomisuudelle. :D 

Piristä ystäviesi päivää ja JAA tarina Facebookissa, jos nauroit lukiessasi tätä vitsiä.