10 vuotta sitten, Jaroslavin kaupungissa Venäjällä, sattui traaginen tapaus.

Eräs henkilö kuuli huutoa kadun vierellä olleesta talosta. Hän tajusi heti että kyseessä oli itkevä vauva, mutta oletti että vanhemmat pitäisivät huolta tilanteesta.

Hän käveli saman talon ohi päivää myöhemmin ja kuuli edelleen itkua. Talo näytti täysin autiolta. Naapurit päättivät hälyttää paikalle poliisit, scribol.com kirjoittaa.

Poliisi saapui paikalle ja huomasi talon olevan ränsistynyt ja likainen. Talossa asuneet aikuiset olivat lähteneet tipotiehensä ja jättäneet vauvan yksin.

Talossa oli vain pieni itkevä vauva, joka oli täysin yksin – keskellä likaista ja sotkuista lattiaa.

Poliisi otti vauvan välittömästi huostaan, mutta ei tiennyt kuinka kauan vauva oli ollut yksin. Poliisi ja sosiaaliviranomaiset tekivät yhteistyötä, jonka avulla he saivat selville tytön identiteetin. Heitteille jätetty vauva oli nimeltään Liza Verbitskaya.

Lizan vanhempia ei kuitenkaan koskaan löydetty.

Pieni vauva kuljetettiin sairaalaan, jossa lääkärit totesivat että hänellä oli vakava aliravitsemus sekä murtunut lantio.

Lizan tila oli kriittinen, mutta hän parani pikku hiljaa.

Kun Liza oltiin hoidettu kuntoon, hänet oltiin siirtämässä lastenkotiin. Sairaalassa oli kuitenkin nainen nimeltään Inna Nika, jonka oma poika oli myös sairaalahoidossa.

Inna vieraili Lizan luona päivittäin ja antoi tälle uusia vaatteita, ruokaa ja leikkikaluja.

Eräänä päivänä Liza ei ollut enää sairaalassa ja Inna tuli todella surulliseksi. Inna kuuli että Liza oltiin viety lastenkotiin, joka sijaitsi lähellä sairaalaa.

Innan ja Lizan välille oli kehittynyt vahva side, jonka vuoksi hän päätti adoptoida kovia kokeneen vauvan. Hän otti yhteyttä lastenkotiin ja alkoi selvittää kuinka adoptio onnistuisi.

Lastenkodissa ilahduttiin tästä uutisesta, sillä henkilökunta tiesi kuinka paljon Inna välitti Lizasta. Kun paperityöt oltiin tehty, Liza sai vihdoin muuttaa rakastavaiseen kotiin.

Lizalla oli kuitenkin jokin vialla. Hän ei vieläkään voinut syödä kiinteää ruokaa, vaikka hän oli jo kaksi vuotias. Hän myös pelkäsi kamalasti voimakkaita ääniä.

Liza oli kolme vuotias, eikä hän osannut vieläkään kävellä. Inna ei kuitenkaan suostunut luovuttamaan.

Inna ilmoitti Lizan tanssitunneille, jotta lapsi kehittyisi nopeammin ja niksi toimi paremmin kuin kukaan osasi odottaa! Liza alkoi voida nopeasti paremmin.

Liza vaikeudet kuitenkin jatkuivat koulussa, sillä lapset pitivät tyttöä eksoottisena ja kiusasivat häntä tämän johdosta.

Muiden mielipiteet eivät kuitenkaan kiinnostaneet reipasta tyttöä.

”Hän ei häpeä omaa itseään. Sanoin hänelle pienenä: ’ihmiset tulevat aina tuijottamaan sinua – muista olla valmis siihen!’, Inna kertoo.

Liza on tänä päivänä teini-ikäinen ja hän on tullut tunnetuksi tanssitaidoistaan. Hän on voittanut useita kilpailuja ja sijoittunut ensimmäiseksi kauneuskilpailuissa.

Suuri menestys on kiirinyt myös Lizan biologisen äidin korviin. Biologinen äiti yritti ottaa jopa yhteyttä Lizaan, mutta Liza kieltäytyi.

Liza ei halunnut olla missään tekemisissä biologisen äitinsä kanssa. Nainen yritti kaikin keinoin järjestää tapaamisen tyttärensä kanssa, mutta oikeus ei ollut hänen puolellaan.

Onneksi biologinen hirviöäiti ei päässyt koskaan näkemään tai juttelemaan tyttärensä kanssa. Liza elää Innan ansiosta erinomaista elämää, eikä se ole mitenkään hänen biologisen äitinsä ansiota.

Jaa uutinen, jos tulit iloiseksi lukiessasi tätä tarinaa.