En tiedä miksi tällaiset ihmiset hankkivat lapsia, sillä he eivät todellakaan ansaitse niitä.

Tämä tapaus on sattunut vuonna 2002, jolloin Melissa laittoi tyttärensä uuniin ja pisti luukun kiinni – kaiken lisäksi hän käänsi uunin päälle. Vasta 14 kuukauden ikäinen tytär, Ashley, selvisi karmivasta tilanteesta hengissä, mutta karmiva muisto jää ikuisesti hänen mieleensä.

Isä oli onneksi paikalla

Ashleyn isä, Robert, sattui olemaan samaan aikaan kotona ja hän ihmetteli miksi tytär huutaa täyttä kurkkua. Isä meni katsomaan mistä on kyse ja huomasi järkyttyneenä että tytär oli uunin sisäpuolella – hän nosti tyttärensä ulos uunista ja huomasi vakavat palovammat.

Lue myös: Jopa 60% aikuisista kantaa vauvoille hengenvaarallista virusta – äiti haluaa varoittaa muita vanhempia

Ashley joutui lukuisiin leikkauksiin ja hänen arpensa tulevat jäämään iholle koko loppuelämän ajaksi. On todella vaikeaa edes kuvitella, miksi äiti haluaisi tehdä näin omalle lapselleen. Onneksi Melissa sai 25 vuoden vankeustuomion, vaikka väittikin aluksi että tilanne olisi tapahtunut vahingossa.

Äiti hakee ehdonalaiseen

Ashley sai tietää että hänen äitinsä on hakenut ehdonalaista. Uutinen luonnollisesti järkytti traumaattisista kokemuksista kärsivää Ashleyta, sillä hän ei halua nähdä äitiään enää koskaan.

Ashleylla on kuitenkin isosisko, Courtney, joka on eri mieltä asiasta. Courtney oli 2002 sattuneen tapauksen aikaan 8-vuotias ja seurausi tilannetta vierestä.

Courtney on ollut yhteydessä äitiinsä ja uskoo että hän on parantanut tapansa. Courtney on myös itse pienen lapsen äiti.

RISKITÖN MAHDOLLISUUS: Suomiautomaatti antaa viiden päivän aikana 60 ilmaiskierrosta ILMAN TALLETUSTA. Luo ilmainen pelitili ja pelaa kierrokset!

Tytär on tänä päivänä 16-vuotias

Vasta 16-vuotias Ashley on tällä hetkellä yläasteella – hän on elänyt tätinsä ja setänsä kanssa. Ashley pitää heitä vanhempinaan.

Tuomari oli ehdonalaiskäsittelyssä Ashleyn puolella ja päätti että Melissan ehdonalaista tultaisiin lykkäämään vielä vuosilla.

Ei anteeksipyyntöä

Ashley ei ole koskaan kuullut anteeksipyyntöä, mutta ei itse asiassa edes välitä siitä. Hän haluaa jatkaa elämäänsä ja yrittää elää elämäänsä mahdollisimman normaalisti.

Mielestäni tällaista ”ÄITIÄ” ei tulisi vapauttaa koskaan…

Alla vuonna 2016 kuvattu video, joka kertoo tapauksesta. 

Tällainen hirviö ei ansaitse vapautta. Jaa uutinen ja katso mitä ystäväsi sanovat.

RISKITÖN MAHDOLLISUUS: Suomiautomaatti antaa viiden päivän aikana 60 ilmaiskierrosta ILMAN TALLETUSTA. Luo ilmainen pelitili ja pelaa kierrokset!

Minuutissa rikkaaksi? Nopeampi tarjoaa 60s ilmaiskierroksia uusille rekisteröityneille asiakkaille ILMAN TALLETUSTA!x