Äiti sai tietää että hänen 9-vuotias tyttärensä oli kiusannut muita koulussa. Sitten hän keksi rangaistuksen, joka jakaa ihmisten mielipiteet kahteen osaan.

Amanda Mitchell sai kuulla että hänen tyttönsä oli koulukiusaaja, joten hän päätti rangaista tytärtään huolellisesti. 9-vuotias oli opettajan mukaan ollut todellinen kiusankappale, hän oli tullut myöhässä tunneille ja kiusannut useita luokkatovereitaan.

Facebook / Amanda Mitchell
Facebook / Amanda Mitchell

Tytär tuli tuona päivänä koulusta kotiin ja huomasi että hänen huoneensa oli tyhjä. Amanda oli rangaistuksena ottanut pois kaikki hänen lelunsa ja vaatteensa, ajatuksena oli että tytär tulisi saamaan tavaransa takaisin palkintona hyvästä käytöksestä. 

– Tiedän etten vahingoita häntä. Olen tehnyt kaikkeni auttaakseni häntä. Kerroin tyttärelleni että rankaisen häntä siksi että rakastan häntä ja siksi että hänestä tulisi hyvin käyttäytyvä ihminen, Amanda kertoo Global News uutisille.

Osa rangaistuksesta piti sisällään sen että tytär sai käyttää koulussa vain t-paitoja, joissa oli kiusaamista vastustavia kirjoituksia.

Amandan epätavallinen rangaistus on jakanut ihmisten mielipiteet kahteen osaan. Osa on sitä mieltä että Amanda rankaisi tytärtään liian raa’alla tavalla, kun taas toisten mielestä äidin ratkaisu oli erinomainen.

Amandan rangaistus näyttäisi kuitenkin toimivan.

– Tyttäreni on ollut todella katuvainen. Hän kirjoitti kiusatuille oppilaille kirjeet. Hän kirjoitti kirjeen myös opettajalleen, äiti kertoo.

Mitä mieltä olet tästä epätavallisesta rangaistuksesta? Jaa juttu Facebookissa, jos haluat ottaa kantaa Amandan ratkaisuun!