Yhdysvaltalainen maanviljelijä menetti malttinsa, kun hänen tilalleen saapui ihmisiä jotka protestoivat GMO-ruokia vastaan. Niinpä hän kehitteli koston, joka on herättänyt voimakkaita tunteita netissä…

GMO-lait vaihtelevat suuresti eri puolella maailmaa. Kanadassa ja Yhdysvalloissa geenimanipuloituja ruokia saa valmistaa ja merkitseminen on vapaaehtoista – Eruoopassa sen sijaan kaikki yli 0,9% GMO-tuotteita sisältävät ruoat ja rehut täytyy merkitä.

YouTube
YouTube

Protesti GMO:ta vastaan

Ympäristöaktivistit olivat kokoontuneet protestoimaan geenimanipuloituja ruokia vastaan, The Funny Beaver -sivusto uutisoi. Aktivistit olivat asettuneet maanviljelijän pellolle ilman lupaa ja protestoivat GMO-tuotteita vastaan. Maanviljelijä ei ilahtunut, kun aktivisitit olivat hänen pellollaan ilman lupaa – niinpä hän päätti vastata rajusti.

Maanviljelijä kiinnitti lannoitetta suihkuttavan suuttimen tankkiautoon ja ajoi aktivistien luokse. Seuraavaksi hän avasi suihkun ja levitti ulostetta aktivistien leirille ja sen ympärille.

Aktivistit lähtivät pois

Maanviljelijän teko sai aktivistit häipymään pellolta – nyt tapahtumista kuvattu video leviää netissä ja jakaa mielipiteitä. Osa ihmisistä ylistää maanviljelijän temppua, kun taas toisten mielestä asian olisi voinut hoitaa tyylikkäämmin.

Löydät videon alapuolelta.

Tekikö maanviljelijä mielestäsi oikein? Jaa uutinen Facebookissa ja kerro mielipiteesi!