Taksikuski päätti antaa humalaiselle miehelle elämänsä opetuksen.

Luonnon roskaaminen on helppoa, mutta raukkamaista ja äärimmäisen typerää. Roskaamista on valitettavasti kuitenkin helppo tehdä silloin, kun kukaan ei näe tai ole paikalla torumassa. Tämä taksikuski on minun sankarini, sillä hänen hermonsa paloivat samalla sekunnilla, kun humalassa ollut mies heitti pullon ulos auton ikkunasta.

Jätteet ja erityisesti muovi ovat yksi ihmiskunnan suurimmista tämänhetkisistä ongelmista. Harmittoman oloinen muovi hajoaa tuhansien vuosien aikana ja ehtii aiheuttaa kamalaa vahinkoa eläimille ja kaloille. Kaiken lisäksi niin sanottu mikromuovi hajoaa ja päätyy eläinten kautta myös ihmisten suihin. Siksi onkin tärkeää, että roskaamiseen suhtaudutaan kriittisesti, eikä sitä suvaita missään olosuhteissa.

Pietarilainen taksikuski toimii hyvänä esimerkkinä muille

Pietarissa kuvattu video on kerännyt positiivista palautetta internetissä. Kaikki alkaa tilanteesta, kun taksikuskin asiakas heittää pullon ulos auton ikkunasta.

”Taksikuski huomasi, kun asiakas heitti roskia tienlaidalle ja päätti antaa tälle opetuksen. Hän pysäytti auton, hyppäsi ulos ja heitti tämän jälkeen matkustajan pois kyydistä. Tämä on oikeutta”, videon kuvannut henkilö toteaa.

Jaa uutinen Facebookissa, jos taksikuskin opetus oli mielestäsi erinomainen!