Lue miten naimisissa oleva mies jäi kiinni naimisissa olevan naisen luota – tämä saattaa olla vuosisadan erikoisin rakkaustarina.

Salarakkaat jäivät kiinni, kun naisen aviomies löysi heidät lattiassa olevan reiän vierestä. Mihin tämä reikä sitten johti? No takaisin miehen kotiin tietenkin!

Meksiko on tunnettu maanalaisista tunneleista, joiden avulla huumeita salakuljetetaan rajan yli Yhdysvaltoihin. Tätä tekniikkaa käytetään näköjään myös salarakkaiden toimesta. Meksikolainen muurari, Antonio, oli salasuhteessa naimisissa olevan naisen kanssa. Antonio oli itsekin naimisissa joten hänen täytyi varmistaa ettei kukaan saisi tietää härskeistä intiimipuuhista. Niinpä Antonio rakensi tunnelin, joka johti hänen kodistaan suoraan salarakkaan, Pamelan, kotiin.

Antonio käytti kokemustaan hyödyksi rakentaessaan ahtaan, mutta kestävän tunnelin korttelien päähän salarakkaan talon alle. Kun tunneli oli valmis, kaksikko pystyi tapaamaan salassa aina kun Pamelan aviomies, Jorge, lähti töihin. Eräänä päivänä pettäjät jäivät kuitenkin kiinni, kun Jorge palasi töistä odotettua aiemmin…

Antonio ja Pamela olivat eräänä päivänä muhinoimassa, kun Jorge palasi töistä aikaisin ja yllätti kaksikon. Muurari yritti piiloutua raivoissaan olevalta aviomieheltä ryömimällä sängyn alle ja takaisin ”rakkauden tunneliin”. Valitettavasti Jorge kuitenkin etsi Antoniota ympäri taloa ja kurkistaessaan sängyn alle, hän löysi salaisen tunnelin luukun.

Jorge lähti Antonion perään

Petetty aviomies lähti Antonion perään ja päätyi lopulta hänen taloonsa. Seuraavaksi Antonio aneli Jorgea olemaan hiljaa, sillä Antonion vaimo oli viereisessä huoneessa. Tämä sai Jorgen raivostumaan entistä enemmän ja miehet ajautuivat nyrkkitappeluun. Nähdessään vieraan miehen hakkaamassa aviomiestään, Antonion vaimo hälytti paikalle poliisit ja pettäjä joutui tunnustamaan tekonsa.

Uutiset ja kuvat Meksikon ”rakkauden tunnelista” vuodettiin Meksikon sosiaaliseen mediaan viime viikolla, josta ne lähtivät leviämään vauhdilla eri puolille maailmaa. Tarinaa ollaan jaettu kansainvälisissä medioissa ja Antonion tunnelia ollaan verrattu El Chapon tekeleisiin.

Aikamoinen ”rakkaustarina” – jaa tämä Facebookissa, jos nauroit.