Facebookin roskalavoilta voi saada hyvää ja käyttökelpoista tavaraa ilmaiseksi. Joskus hyvien tuotteiden saaminen on kuitenkin vaikeaa, kun ryhmässä on useita muita henkilöitä, jotka haluaisivat saman tavaran. Roskalavoilla nähdään tämän vuoksi melko paljon tappeluita ja väittelyjä, kun ihmiset haluavat tavaraa itselleen.

Teemu laittoi Laukaan Roskalavalle hyväkuntoisen pöytäryhmän, joka herätti kiinnostusta lukuisissa ihmisissä. Pöytä ja tuolit eivät maksaneet mitään, joten moni ilmoitti hakevansa tuotteen välittömästi. No kaikki eivät voi saada samaa tuotetta itselleen, jonka seurauksena tuotteesta alettiin käymään huutokauppaa. Lopulta ”ilmaisen” pöytäryhmän hinta nousi 200 euroon, mutta emme ole varmoja oliko joku ehtinyt hakea tuotteen pois.

Lopulta ylläpito puuttui peliin ja sanoi ettei kyseinen Facebook-ryhmä ole ”hevosmarkkinoita” varten. Ehkä ihan hyvä, että hän päätti astua peliin tässä vaiheessa. Tilanne vaikutti nimittäin siltä, että ryhmän jäsenet olivat aloittamassa kunnianloukkausten jakelemisen toisilleen.