Mustasukkaisuus on sinänsä hyvä asia, kunnes sitä alkaa esiintyä parisuhteen jokaisessa käänteessä.

On luonnollista huolehtia ja katsoa kumppaninsa perään. Toisen tekemisiä ei kuitenkaan tulisi kytätä ilman aihetta. On tietenkin luonnollista olla tavallista enemmän mustasukkainen, jos on tullut petetyksi esimerkiksi aiemmissa parisuhteissa. Jos tällaista on tapahtunut, niin asiasta tulisi keskustella sen hetkisen kumppanin kanssa.

Halusimme jakaa hyvän esimerkin todella rajusta mustasukkaisuudesta, joka ei ole hyväksi kenenkään terveydelle. Vastakkaisen sukupuolen kanssa jutteleminen on nimittäin ihan ok, vaikka olisikin jo parisuhteessa.

“Olen tuntenut Eemelin kaksi vuotta ja juttelen hänelle todella harvoin. Muutama päivä sitten puhuin hänen kanssaan ja hän kertoi minulle kehittelemästään laihdutustuotteesta, jota pyysin saada kokeilla. Yllättäen sain viestin hänen tyttöystävältään, jonka kanssa Eemeli on seurustellut vajaat 6 kk”, Vera kertoo Feissarimokille.

Oheista juttua lukiessa ei voi sanoa muuta kuin sen, että käy sääliksi Eemeliä! Toivottavasti hän tajuaa, että maailma on valtameri joka on täynnä muitakin kaloja.