Asuminen maksetaan lähes poikkeuksetta rahalla, mutta Marko (sinkkuryhmän ylläpitäjä) päätti kokeilla onneaan nuoren sinkkunaisen kanssa.

Henna etsi itselleen sekä lapselleen kolmiota ja päätyi Facebookiin perustettuun sinkkuryhmään. Siellä itse ylläpitäjä toivotti hänet lämpimästi tervetulleeksi ja tarjosi suomalaisnaiselle jopa majoitusta. Henna ei kuitenkaan ollut kiinnostunut kaksiosta, joten Marko päätti tarjota isoäitinsä tyhjillään olevaa kolmiota.

Vuokra oli suhteellisen edullinen

Markon isoäidin pyytämä vuokrahinta oli 890 euroa / kk, mutta hän suostui laskemaan hinnan 800 euroon. Henna olisi ollut valmis maksamaan vuokraa 600 e / kk, joten kolmio oli hänen budjetilleen liikaa. Ihmemies Marko ei kuitenkaan luovuttanut, sillä hän ehdotti että voisi maksaa loput 200 euroa, jotta Henna löytäisi lapsensa kanssa hyvän kodin.

Henna ihmetteli poikkeuksellisen ystävällistä käytöstä

No lopulta kävi ilmi (niin kuin ehkä osasit odottaa), että Marko olisi ollut valmis tarjoamaan Hennalle asuntoa ilmaiseksi. Sillä ehdolla että hän saa pimperoa kerran kuukaudessa. Voit arvata itse suostuiko suomalaisnainen vai ei.