Bostonista kotoisin oleva mies joutui hiljattain murtovarkaan kohteeksi.

Mies palasi kotiinsa aiemmin tässä kuussa ja huomasi jonkin olevan pielessä. Mitään ei puuttunut, mutta koko talo oli puhdas ja siisti, jota se ei ollut, kun hän lähti töihin aiemmin samana päivänä. 

Yksinhuoltajaisä, Nate Roman, palasi kotiin haettuaan poikansa koulusta ja huomasi että hänen talonsa takaovi oli auki. Hän oli unohtanut lukita oven joitakin kertoja, joten hän ajatteli että näin oli käynyt myös tällä kertaa. Niinpä Nate astui kotinsa sisään, mutta huomasi välittömästi jonkin olevan pielessä.

Talossa haisi valkaisu- ja pesuaine ja ovi, joka tavallisesti oli kiinni, oli nyt ammollaan. Tapaus muuttui entistä erikoisemmaksi, kun Nate meni yläkertaan katsomaan kahta kylpyhuonetta ja huomasi molempien olevan siivottu ja järjestetty ”todella karmaisevalla tavalla.” 

”Matot oltiin imuroitu ja kaikki oli todella siististi aseteltuna”, Roman kertoi toimittajille ja totesi että myös molemmat makuuhuoneet olivat olleet epäsiistit, kun hän lähti aamulla töihin.

Tarkempien tutkimusten jälkeen, Nate huomasi että vessapaperirullien päälle oltiin jätetty ruusun näköiset origamit. Tämä vahvisti epäilykset siitä, että talossa oli käynyt vieras henkilö. 

Vaikutti siltä ettei talosta oltu viety mitään, mutta Nate päätti silti hälyttää paikalle poliisit. Poliisit tutkivat talon, jututtivat naapureita ja varmistivat että tunkeilija oli häipynyt.

Naten hälytysjärjestelmä oltiin kytketty pois päältä samana päivänä, jonka vuoksi kamerat eivät tallentaneet mitään. Ovessa oleva sensori kuitenkin paljasti että joku oli tunkeutunut taloon ja lähtenyt sieltä 90 minuuttia myöhemmin. 

”Rikosta ei tapahtunut, eikä mitään puuttunut tai ollut hajonnut, joten poliisi ei voinut oikeastaan tehdä mitään”, hämmentynyt omistaja kertoo. 

Kukaan ei voi olla varma tapahtumien kulusta, mutta Nate Roman uskoo siivousfirman työntekijän erehtyneen talosta ja menneen vahingossa sisään hänen kotiinsa. Tämä ei kuitenkaan selitä sitä, miksi keittiö oli ainut huone, joka jätettiin kokonaan siivoamatta. 

Moni olisi varmasti kiitollinen tällaisesta palveluksesta, mutta Roman kertoo olevansa edelleen järkyttynyt tapauksesta. Hän avaa edelleen kaappinsa ovet varovaisesti ja tarkistaen ettei kukaan yllätä häntä. Roman vaihtoi myös kotinsa lukot varmistaakseen mielenrauhan. 

Maailma olisi huomattavasti parempi paikka, jos kaikki murtovarkaat siivoaisivat kohteensa, eivätkä veisi mitään pois. :D

Lähde: odditycentral.com