”Yhdelle” tai ”parille” lähteminen voi joskus riistäytyä käsistä – tiedät varmasti mitä tarkoitan, jos olet joskus kokenut tämän.

Vaimo tai aviomies ei välttämättä ole kovin onnellinen, kun sovitusta kotiintuloajasta ei pidetä kiinni, mutta onneksi asiat voi yleensä selvittää puhumalla.

Tämä mies oli ollut firman järjestämissä juhlissa, jotka jatkuivat odotettua pidempään.

Tämä Redditissä julkaistu tarina taitaa olla keksitty, mutta se on silti humoristinen ja opettava.

Male patient with black eye

Jack oli ollut firman juhlissa ja heräsi tämän vuoksi aamulla kamalaan krapulaan. Jack harvemmin juo itsensä täysin kaatokänniin, mutta juhlissa tarjoiltu booli oli petollisen hyvää. Mies olikin nopeasti täydessä kännissä ja tilanne alkoi riistäytyä käsistä.

Jack heräsi kamalan olotilan kanssa – häneen sattui, eikä hänellä aavistustakaan miten oli päässyt kotiin juhlista.

Jack avasi silmänsä hitaasti ja huomasi yöpöydällään kaksi särkylääkettä, vesilasin ja niiden vieressä olevan maljakon, jossa oli punainen ruusu.

Jack nielaisi särkylääkkeen ja nousi varovaisesti ylös. Hän huomasi kuinka vaatteet olivat siististi taiteltuna sängyn vieressä olevalla tuolilla, jopa pestynä ja viikattuna. Jack katselee hetken ympärilleen ja huomaa kaiken olevan kunnossa.

Vessassa Jack kohtaa yllätyksen: hänen silmänsä on sinimusta eikä muistikuvia tapahtuneesta ole. Vessan peiliin on kiinnitetty viesti, jossa on tekstiä, sydämiä sekä huulipunasuudelma.

”Rakkaani, aamupala on katettuna, menin kauppaan ja teen tänään suosikkiruokaasi illalliseksi. Rakastan sinua!”

– Rakkaudella, Jillian.

Mies kävelee ällistyneenä keittiöön ja huomaa pöydällä katetun aamupalan sekä tuoreen kahvin.

Myös Jackin 16-vuotias poika istuu ruokapöydässä ja Jack kysyy häneltä ihmeissään: ”Mitäs eilen illalla oikein tapahtui?” 

Poika vastaa:

”No siis, sä tulit kotiin joskus kolmen aikaa todella kännissä, kaaduit ruokapöydän päälle ja rikoit sen. Sit sä menit käytävälle ja juoksit päin ovea, jonka vuoks sulla on nyt musta silmä.” 

Isä kysyi ihmeissään pojaltaan: ”Mutta miksi talossamme vallitsee täydellinen järjestys ja kaikki on siististi? Minulla oli jopa ruusu yöpöydällä ja aamiainen odottamassa?” 

Poika vastaa: ”Jep, äiti auttoi sinut makuuhuoneeseen ja riisuessaan huosujasi sinä aloit huutaa: PÄÄSTÄ MINUSTA IRTI NAINEN, MINÄ OLEN ONNELLISESTI NAIMISISSA OLEVA MIES! OLEN NAIMISISSA, NAIMISISSA…” 

Jack oli lievästi sanottuna helpottunut ja ymmärsi myös miksi hänen vaimonsa oli onnensa kukkuloilla.

Tarinalla on tärkeä opetus: humalan piikkiin ei kannata ikinä laittaa mitään – jokaiselta löytyy sen verran älyä että omasta uskollisuudesta ja rakkaista pystyy pitämään kiinni.