'
s_bukley / Shutterstock.com

s_bukley / Shutterstock.com

14 kuukauden avioliiton jälkeen päättivät Russel Brand ja Katy Perry suhteensa joulukuussa 2011. Nyt maailmankuulu poptähti avautuu erostaan.

28-vuotias Perry kertoo, että miehestä ei kuulunut mitään sen jälkeen, kun hän uutena vuotena lähetti tekstiviestin, jossa kertoi haluavansa erota. Perry sanoo miehen olevan hyvin fiksu ja maaginen mies, ja kertoo olleensa hyvin rakastunut, kun pari meni naimisiin. Parin työkuviot ja etenkin Perryn kiireinen keikka-aikataulu edesauttoi suhteen kaatumista. Katyn mukaan 38-vuotias koomikko ei myöskään kestänyt sitä, että hänen vaimonsa on itsenäinen ja vahva nainen.

Perry myöntää olleensa kiertueella pitkän aikaa, mutta sanoo, että kutsui miehensä kerta toisensa jälkeen mukaan, ja yritti tulla kotiin niin paljon kuin vaan mahdollista. Mies ei kuitenkaan pitänyt ilmapiiristä, jossa Katy oli kiertueen pomo. Hän ei kuitenkaan kerro, mikä sai maljan viimein vuotamaan lopullisesti yli. Perry kertoo vain kantavansa ison osan vastuuta suhteen loppumisesta, mutta sai myös tietää ”todellisen totuuden”, josta ei avaudu sen enempää.

Avioeron jälkeen Perry on seurustellut muun muassa muusikko John Mayerin kanssa. Poppari kertoo olevansa hullun rakastunut häneen edelleen, vaikka pari on jo eronnut, ja kehuu miestä ”kauniiksi aistiksi”.

Lähde: Aftonbladet

SuomiKasino antaa 20 ilmaiskierrosta Starburstiin ilman talletusta. Luo pelitili tästä »x