Monet lapset ovat haaveilleet aarteesta, joka löytyisi omalta takapihalta. Ehkä jotain vanhaa, joka olisi arvokasta – tai sitten esine, jolla on arvoituksellinen historia.

Nämä lapset tekivät löydön 1970-luvun Los Angelesissa, joka tulisi täyttämään heidän villeimmätkin unelmansa.

Lapset leikkivät eräänä päivänä perheensä takapihalla ja kaivoivat maata. Voin vain kuvitella, että vanhemmat eivät olleet kovin iloisia kuopista, joista lapset olivat kaivaneet pihalle.

Yhtäkkiä lapio osui johonkin kovaan, joka lojui haudattuna maan alla – vanhemmat soittivat paikalle poliisin. Vaikutti siltä, että lasten lapio oli kolahtanut auton kattoon. Poliisit toivat paikan päälle kaivinkoneen, jonka avulla auto saatiin esille.

Kävi ilmi, että lapset olivat löytäneet ”1974 Ferrari Dino 246 GTS” -merkkisen auton. Pihalla oli aikaisemmin ollut uima-allas ja entinen omistaja oli ilmeisesti upottanut auton altaaseen ja peittänyt kuopan mullalla.

Kukaan ei kuitenkaan varmuudella osannut sanoa kuka hautasi Ferrarin.

Poliisin tutkimusten jälkeen kävi ilmi, että Ferrarin alkuperäiset omistajat olivat ilmoittaneet auton varastetuksi useita vuosia sitten – samaan aikaan pariskunta oli kadonnut jäljettömiin.

Jokin ei kuitenkaan täsmännyt, sillä vakuutusyhtiö oli maksanut vakuutusrahat pariskunnalle. Auto myytiin löydön jälkeen eniten tarjonneelle henkilölle.

Brad Howard -niminen mies osti auton noin 7300 eurolla. Mies ei juurikaan välittänyt auton mielenkiintoisesta historiasta, mutta hän oli aina halunnut kyseisen merkin auton.

Mutta tämä ollut viimeinen kerta, kun Ferrari nousi otsikoihin. Journalisti, Greg Sharp, päätti viedä tutkimuksensa pidemmälle selvittääkseen Ferrarin mystisen historian.

Arvioiden mukaan tapaukseen liittyi rikos, ei kuitenkaan sellainen mitä poliisit olivat epäilleet.

Pariskunta, joka omisti Ferrarin oli täysin varaton eikä heillä ollut enää tarpeeksi rahaa omistaa luksusautoa. Pariskunta piti autostaan niin paljon etteivät halunneet myydä sitä. He päättivät ilmoittaa auton varastetuksi, jotta he saisivat vakuutusyhtiöltä rahaa ja pitää samalla auton.

Heidän tuli kuitenkin piilottaa auto, jotta vakuutuspetos onnistuisi.

Piilopaikka? Tyhjä uima-allas.

Pariskunta onnistui saamaan vakuutusrahansa, mutta kenelläkään ei ole tietoa miksi he eivät koskaan kaivaneet autoa ylös.

Pihalla leikkineet lapset auttoivat ratkaisemaan suuren mysteerin. Auto onkin tämän myötä kerännyt huomiota eri puolilla maailmaa!

Voit katsoa jännittävästä tarinasta kertovan videon alapuolelta!