Ilman rintaliivejä eläminen voi olla hyväksi rinnoille.

Naiset ovat vuosikymmenten ajan käyttäneet rintaliivejä, joiden tarkoituksena on tukea ja peittää rintavarustuksen paistaminen paidan läpi.

Ilman rintaliivejä oleminen on kuitenkin monen naisen mielestä tavattoman ihana tunne – ainakin pitkän työpäivän jälkeen.

Moni pelkää että rinnat alkavat roikkumaan, jos rintaliivejä ei pidä yllään – tämä ei kuitenkaan ole totta. Kerromme sinulle viisi asiaa, joiden vuoksi jokaisen naisen kannattaisi olla ilman rintaliivejä.

BeFunky-collage

1. Rinnat kasvavat

Kyllä, luit oikein. Rinnat voivat kasvaa jopa yhdellä kuppikoolla. Tämä johtuu siitä että rintalihakset aktivoituvat, kun painovoima vetää niitä alaspäin. Tämän ansiosta rintasi kasvavat ja näyttävät suuremmilta.

2: Nukut paremmin

Suurin osa ymmärtää olla nukkumatta ilman rintaliivejä, mutta eivät kaikki. Hyvien yöunien saamiseksi kehon tulisi olla täysin rentoja, tämä ei kuitenkaan onnistu jos ylläsi on rintaliivit. Toisin sanoen, nuku paljain rinnoin.

3: Rintojen muoto paranee

Ranskassa tehdyn tutkimuksen mukaan ilman rintaliivejä oleminen paransi rintojen muotoa. Rintaliivit pitävät rintojen luonnollisen pyöreyden loitolla. Jos haluat saavuttaa kauniit ja luonnollisen näköiset rinnat, niin Ranskassa tehdyn tutkimuksen mukaan sinun tulisi olla tovi ilman rintaliivejä, ole kuitenkin kärsivällinen.

4: Rinnat voivat paremmin

Rintaliivit voivat olla haitaksi rintojen terveydelle. Ranskassa tehdyssä tutkimuksessa kävi ilmi että rintaliivit voivat aiheuttaa enemmän haittaa kuin hyötyä jos ne eivät ole täysin oikean muotoiset rinnoillesi. Väärän kokoiset rintaliivit voivat haitata rintojen verenkiertoa ja vaikuttaa jopa hengitykseen. Vapauta rintasi, jos epäilet että rintaliivisi eivät istu kunnolla.

5: Vältä ”roikkurintoja”

Erään tutkimuksen mukaan rintaliivit heikentävät rintalihaksia, jonka seurauksena rinnat voivat roikkua. Rintaliivien vuoksi rintasi ovat tottuneet että ne nousevat itsestään ylös, joten rintalihaksia ei tämän vuoksi tarvita.

Bonus: muutamia kuvia naisista, jotka ottivat kehoituksen tosissaan.

TheChive.com
TheChive.com
TheChive.com
TheChive.com
TheChive.com
TheChive.com
TheChive.com
TheChive.com
TheChive.com
TheChive.com
TheChive.com
TheChive.com
TheChive.com
TheChive.com
TheChive.com
TheChive.com

Tämä on mielenkiintoinen uutinen! Olemmekin lukuisia kertoja kehottaneet naisia olemaan ilman rintaliivejä, jotta rinnat saavat hengittää vapaasti.

Jaa uutista eteenpäin ja rohkaise naisia olemaan ilman rintaliivejä!

Lähde: newsner.com