Redditissä ihmiset paljastavat eriskummallisia tarinoita anonyymisti toisilleen.

Reddit tarjoaa ihmisille mahdollisuuden kysyä tai avautua, sekä lisätä kuvia tai videoita, joihin jokainen voi kommentoida. Parhaat postaukset nousevat ykköseksi äänestyksellä, kun katsojat saavat päättää, mikä miellyttää ja mikä ei.

Aviomies sai kokea järkyttävän yllätyksen, kun hän asensi kotiinsa piilokameran. Hän sai selville, miksi hänen tavaransa vaihtoivat paikkaa, mutta syytä mies ei osannut arvata.

Pariskunta päätti palkata sairaanhoitajaksi opiskelevan naisen kotiinsa siivoamaan. Naista oltiin suositeltu, lopussa on helpompi ymmärtää miksi.

Aviomies ja vaimo olivat molemmat erittäin tyytyväisiä siivoojan työpanokseen.

1

Mies alkoi kuitenkin ihmetellä, kun hänen Seiko-merkkinen kellonsa oli hävinnyt.

Mies kertoo seuraavasti: ”Kysyin siivoojalta, onko hän nähnyt kelloani missään. Siivooja kertoi, että hän löysi kellon vaatekaapin takaa, mutta muistan, että katsoin sieltä tarkasti, eikä kello tuolloin ollut siellä. Myös muut tavarat olivat kummallisesti vaihtaneet paikkaa kuluneen vuoden aikana.”

Mies tunsi, että jokin oli vialla, joten hän päätti ostaa piilokameran makuuhuoneeseen.

Mies piilotti kameran kirjahyllyn taakse, josta sitä ei voinut huomata. Ensimmäisellä viikkolla mies huomasi, että seksileluja sisältänyt laukku oli vaihtanut paikkaa. Kaikki näytti kuitenkin olevan kunnossa, joten hänellä ei ollut syytä epäillä mitään.

2

Seuraavalla viikolla mies tuli kotiin työmatkalta ja katsoi, oliko kuluneen viikon aikana tapahtunut mitään kummallista.

”Se, mitä näin sai minut melkein oksentamaan. Siivooja aloitti aluksi siivoamisen ja 30 minuutin päästä kamera otti toisen kuvan, jossa näkyy, kun siivooja astelee vaatehuoneeseen ja tulee takaisin seksilelulaukku kädessään. Siivooja meni tämän jälkeen makaamaan sängylleni kohtaan, jossa vaimoni yleensä nukkuu. Hän otti ensimmäisenä käyttöön vibraattorin.”

3

Seuraavaksi vaimoni tulee huoneeseen ja istuu sängyn reunalle.

”En tajunnut, miksi vaimoni ei ollut sanonut mitään, mutta ymmärsin syyn, kun näin, mitä seuraavaksi tapahtui. Kuvista paljastuu, kuinka siivooja kumartuu vaimoni haaroväliin.”

lifebuzz-54d9aab00e410e0deed3c431e6a50391-limit_2000

Sekalaiset fiilikset valtasivat miehen.

”Olin käsittämättömän vihainen ja samalla koin myös mielihyvää, kun katsoin kuvia. Kamera toimi liiketunnistimella, joten se ei pystynyt ottamaan jatkuvasti kuvia. Olimme myös keskustelleet vaimoni kanssa kolmen kimpasta, sillä tiesin, että hän piti myös jollakin tasolla naisista. Tunnen oloni petetyksi, sillä olisin saattanut hyväksyä asian, mikäli vaimoni olisi kertonut minulle, eikä ollut uskoton.” 

Mies ei ole kertonut asiasta vielä vaimolleen.

”Haluan jutella hänen kanssaan kasvotusten, sillä puhelimitse jutteleminen menisi liian tunteelliseksi. Lähetin vaimolleni vain viestin, jossa luki, että epäilen siivoojaa varkaaksi. ”Viestissä luki seuraavasti: Asensin piilokameran makuuhuoneeseemme. Tein tämän siksi, että saisin siivoojan kiinni. En ole sinulle vihainen, mutta tunnen oloni petetyksi. Miksi teit näin ilman, että puhuit asiasta kanssani?”

Lähde: Lifebuzz.com