Barnsleyn kaupungista, Isosta-Britanniasta kotoisin oleva Matt Nadin halusi antaa itselleen ikimuistoisen syntymäpäivälahjan nelikymppisten kunniaksi.

Matt sai ”McDonald’s 365” idean muutamia päiviä ennen kuin hän täytti 39 vuotta. Ideana oli haudata Bic Mag -ateria maahan muovisessa astiassa ja kaivaa se ylös 40-vuotissyntymäpäivänä. Kiireinen perheenisä ei kuitenkaan ehtinyt hakea maan alla lojunutta ateriaa merkkipäivänä ja hän joutui odottamaan vielä muutaman kuukauden.

Ateria oli ehtinyt olla maan alla 14 kuukautta ja se ei näyttänyt kovin herkulliselta. Matt kuitenkin piti lupauksensa ja söi koko aterian pirtelön kera.

Joillekin ihmisille lämmin ja tuore McDonald’s -ateria on ällöttävä ajatus. 14 kuukautta maan alla ollut Bic Mac -ateria kuulostaa varmasti kaikkien korvaan hirvittävältä. Matt kuvaili hampurilaista vetiseksi ja kumiseksi, ranskalaiset olivat kuivuneet ja muuttuneet vihreiksi homeen vuoksi. Pirtelö oli muuttunut limaiseksi hyytelöksi. 

Matt kaivaa aterian ylös kohdassa 9:20

 

”Ranskalaiset olivat karmivia, niissä ei ollut lainkaan kosteutta”, Matt Nadin kertoo ja jatkaa:

”Burgeri ei itse asiassa ollut niin paha. Se oli alta litimärkä ja salaatti maistui pilaantuneelta, mutta ainoastaan liha oli kovaa. Pirtelö oli muuttunut pakkuraiseksi, mutta se maistui erikoisella tavalla hedelmäsmoothielta.”

Matt söi yökkäilystä ja pahoinvoinnista huolimatta koko aterian noin 20 minuutissa.

Hän myönsi, että ateria maistui aika ajoin hirveältä, mutta hänen vatsansa onnistui pitämään kaiken sisällään. 

”Olen syönyt melko erikoisia juttuja elämäni aikana. Näin joskus videon, jossa joku säilöi juustohampurilaisen vuoden ajaksi ja seurasi mitä sille tapahtuu. Minä päätin viedä tempun askelta pidemmälle ja syödä sen. En ole koskaan saanut ruokamyrkytystä. Jostain syystä vatsani kestää erikoisia asioita.” 

Olemme vuosien saatossa nähneet lukuisia kertoja, kuinka McDonald’sin hampurilaiset säilyvät lähes koskemattoman näköisinä jopa kuukausien ajan. Tämä on kuitenkin ensimmäinen kerta, kun kukaan syö vuoden ajan maan alla ollutta Bic Mac -ateriaa.