Jos etsit inspiraatiota arkeen niin lue tämä tarina naisesta, joka pudotti painoa ja muutti elämänsä vain parissa vuodessa!

Jen Atkinsilla ei ollut aavistustakaan siitä mitä tulisi tapahtumaan, kun hän kaksi vuotta sitten päätti aloittaa treenaamisen.

Jen oli vielä pari vuotta sitten ylipainoinen ja itsetunto-ongelmien kanssa painiva nainen, joka sai tarpeekseen kun hänen suosikki mekkonsa ei enää mahtunut hänen päälleen. 

Jen käytti kaksi vuotta treenaten ja syöden terveellisesti. 


Jenin ex-sulhanen jätti hänet ylipainon vuoksi. Tämä ei helpottanut prosessia. 

Jen tunsi olevansa pohjamudissa: hänellä oli ylimääräisiä kiloja, mies oli jättänyt hänet ja elämä tuntui menevän kaikin puolin väärään suuntaan. 

Jen kuitenkin onnistui pudottamaan painoaan 110 kilogrammasta…

…56 kilogrammaan!

”Syön niin paljon paremmin, en ole dieetillä, mutta valitsen raaka-aineeni huomattavasti tarkemmin. Nautin edelleen hyvästä ruoasta, mutta en vedä överiksi niin kuin aikaisemmin. Käyn salilla 5 kertaa viikossa ja rakastan sitä! Kuntosalista on tullut osa elämääni ja se on auttanut minua monin tavoin”, Jen kertoo. 

”Paras neuvoni on elää elämää päivä kerrallaan. Samalla kannattaa haaveilla siitä missä voit olla 3 kuukauden päästä ja painaa menemään! Jatkuvuus ja säännöllisyys on elämän avain!”

Jen Atkins pääsi osallistumaan Miss Englanti -kisoihin vuonna 2018 ja hän voitti Miss Iso-Britannian tänä vuonna. 

Hän on tänä päivänä onnellisesti naimisissa… Erään toisen henkilön kanssa. 

Jen seurasi ja jakoi 2 vuoden aikana tapahtuvia muutoksia osoittaen kuinka paljon liikunta ja terveelliset elämäntavat vaikuttavat elämään.

Jenin urakka ei todellakaan ollut helppo. Se ei kuitenkaan ollut myöskään mahdotonta. Lopputulos on takuulla kaiken vaivan arvoinen!

Terve ja onnellinen! Tämä on todella inspiroiva tarina.