Keskellä metsää, pitkän tien päädyssä sijaitseva talo on pysynyt hylättynä lähes 20 vuoden ajan. Talon pihalla seisoo kolme autoa, jotka ovat peittyneet homeeseen, lehtiin ja männynneulasiin. Kukaan ei tiedä, mitä talossa asuneelle perheelle on tapahtunut, mutta vaikuttaisi kuitenkin siltä että he ovat eräänä päivänä poistuneet ja eivät ole koskaan palanneet takaisin.

Talon sisältä löytyneiden laskujen, kirjeiden ja kalenterin perusteella talo on ollut hylättynä ainakin 19 vuoden ajan ja se on joutunut pienen vandalismin kohteeksi vasta kuluneiden viime vuosien aikana.

Talon sisällä vallitseva tunnelma saa olon tuntumaan siltä kuin omistaja voisi palata paikalle milloin tahansa – on kuitenkin selvää ettei näin tapahdu, sillä kukaan ei ole asunut talossa pitkään aikaan.

Talossa on jäljellä monia vanhoja esineitä, joista osa on kuluneiden vuosien aikana valitettavasti varastettu. Vain aika kertoo mitä tälle talolle tapahtuu tulevaisuudessa ja saadaanko siinä asuneen perheen kohtaloa koskaan selville.

Voit katsoa videon alapuolelta.

Videomateriaalin perusteella vaikuttaisi siltä ettei perhe ole ainakaan tiennyt poistuvansa kotoaan pysyvästi. Kaikki esillä olevat tavarat, laskut ja muut arkiset esineet viittaisivat siihen, että perheelle on sattunut jotain.