Tavallisen lääkärikäynnin aikana saattaa paljastua vakavia sairauksia, joiden sanominen ääneen nostattaa kylmiä väreitä. Tässä tapauksessa kyse ei ollut kuitenkaan varsinaisesta sairaudesta, vaan totuudesta joka tuli ilmi vasta 35 vuoden jälkeen.

Tässä tapauksessa rutiininitutkimus muuttui painajaiseksi, kun 9 lapsen isä sai kuulla totuuden. Hän oli ollut avioliitossa 35 onnellisen vuoden ajan ja luullut olevansa kaikkien lasten biologinen isä.

Lääkärin tekemä tutkimus paljasti hirveän totuuden

Lääkärin tekemä tutkimus osoitti, että Marokosta kotoisin oleva Sidi Slimanella oli kiveksissään kysta, jonka vuoksi hän ei voinut saada lapsia.

Odditycentral -sivuston mukaan mies oli ollut steriili koko elämänsä ajan, tämä tarkoittaa sitä että vaimolla oli ollut vähintään yksi salarakas, jonka kanssa lapset olivat päässeet aluilleen.

Fotolia
Fotolia

Mies ei tiennyt mitä tehdä

Aviomies ja 9 lapsen isä oli tietenkin järkyttynyt, kun hän sai tietää että vaimo oli ollut uskoton tavattoman monta kertaa.

Sidi haki välittömästi avioeroa ja nainen joutuu luultavasti vankilaan, koska pettäminen on rangaistava teko Marokossa. Nainen voi saada maksimissaan vuoden vankeutta.

DNA-testi tulee selvittämään totuuden, vaikka tilanne vaikuttaakin surullisen selvältä tapaukselta.

En oikein osaa edes kuvitella, kuinka reagoisin tällaiseen tilanteeseen.

Käy sääliksi 35 vuotta ”onnellisessa” parisuhteessa elänyttä miestä! 

Lähde: Odditycentral.com