Tiikerit ottavat harvemmin yhteen ihmisten kanssa ja hyvä niin, sillä meistä ei ole juuri vastusta viidakon kuninkaille.

Tiikerit ovat petoja, jotka kuuluvat luontoon eivätkä eläintarhaan. Tiikerin pitäminen lemmikkinä kuulostaa ehkä upealta ajatukselta, mutta kannattaa muistaa että kyseessä on peto joka voisi murjoa sinut vaistojensa vuoksi vain hetkessä.

Tiikereitä vangitaan ja niillä tehdään rahaa

On erityisen raivostuttavaa että näitä majesteettisia eläimiä vangitaan ja tuodaan ihmisten viereen huumattuina, jotta saisimme otettua Instagramiin mahdollisimman upeita kuvia. Siksi paikat, joissa pääsee ottamaan yhteiskuvia tiikereiden kanssa, tulisi mielestäni kiertää mahdollisimman kaukaa.

Läheltä piti -tilanne Nagarholen kansallispuistossa Intiassa

Intiassa, Pambran kaupungin lähellä sijaitsevassa kansallispuistossa elää tiikereitä, jotka saavat kulkea vapaina. Ihmiset saavatkin mennä ajamaan kansallispuistoon rakennettuja teitä pitkin ja heillä on mahdollisuus päästä näkemään luonnollisissa olosuhteissa eläviä tiikereitä.

Tiikerit ovat kuitenkin petoja ja kovaääninen mopo saattaa näyttää erehdyttävästi pakoon pyrkivältä saaliseläimeltä. Mopopoikien retki kansallispuistoon meinasi jäädä viimeiseksi, kun tiikeri juoksi ja yritti ottaa heitä kiinni.

Suurikokoinen kissaeläin kääntyi viime hetkellä kohti viidakkoa ja jatkoi matkaansa. Ehkä se halusi vain leikkiä? Onneksi tätä ei tarvinnut selvittää.

Huikea tilanne ja siistiä, että mopoilijoilla oli mukanaan kamera, joka ikuisti hyytävän tilanteen videolle.