”Tämän piti olla elämäni onnellisin päivä … ja kaikkien piti olla todistamassa sitä.”

Näin petetyksi tullut morsian aloitti kirjeensä, joka on kiertänyt internetissä. Tarina on surullinen osoitus siitä, kuinka elämäsi rakkaus saattaakin olla vain pelle joka käyttää sinua hyväksi.

Voit lukea morsiamen tarinan alapuolelta.

”Alex ja minä olemme olleet yhdessä kuuden vuoden ajan. Tunsin välittömästi että hän oli se oikea. Perheemme ystävystyivät, elämämme yhdistyivät ja uskoin että tulisimme elämään onnellisina loppuun saakka.”

2

”Viimeisenä yönä ennen häitä … puhelimeni värähti huoneen toisella puolella. Tämä tekstiviesti ei ollut kuitenkaan perinteinen onnen ja rakkauden toivotus. Tekstiviesti yllätti meidät ja muutti kaiken vain sekunneissa.”

3

”Viestissä oli lukuisia kuvakaappauksia numerosta, jota en tunnistanut. Viestin oheen oltiin kirjoitettu, ”Minä en menisi hänen kanssaan naimisiin. Menetkö sinä?”
4

”Kuvakaappaukset olivat tulevan aviomieheni ja toisen naisen välillä käytyjä keskusteluja. Viestejä oli paljon, mukaan lukien selfieitä.”

5

”Viestejä oli lähetetty kuukausia sitten aina tähän päivään asti. Minun aivoni eivät yksinkertaisesti käsittäneet mitä oli meneillään. En kyseenalaistanut viestien alkuperää. Minä vain tiesin.”

6

”Jokainen sana oli kuin puukon isku sydämeeni ja häät olivat vain tuntien päässä. Kuinka voisin peruuttaa, kun kaikki olivat matkustaneet paikan päälle ja kaikki oltiin jo maksettu? Minä rakastin Alexia. Halusin mennä naimisiin hänen kanssaan huomenna.”

7

”Kävelin portaita pitkin alas tärisevin jaloin. Ylläni oli unelmien häämekko, joka olikin nyt enää pelkkä asu. ’Tänään ei tule olemaan häitä’, minä ilmoitin. Kävi ilmi että Alex ei sellainen kuin luulin.”

8

”Paikalla ollut yleisö järkyttyi ja Alex yritti ottaa minua kädestä kiinni, olin kuitenkin piilottanut puhelimeni kukkakimpun keskelle. Luin jokaisen viestin, jotka tuntematon nainen lähetti minulle. Alex muuttui kalpeammaksi jokaisen sanan myötä.”

9

”Kohtasin vieraamme vielä kerran: ’rakastan kaikkia teitä kaikkia ja olen tapahtuneesta huolimatta iloinen että saavuitte paikalle. Emme tule viettämään tänään häitä, mutta sen sijaan juhlimme rehellisyyttä ja elämän rakkauden löytämistä sekä oman sydämen kuuntelemista, vaikka tilanteessa sattuisi kuinka paljon.”

10

Ihmiset olivat vaikuttuneita morsiamen vahvasta reaktiosta. En pysty edes kuvittelemaan kuinka kamalalta hänestä tuntui vain muutamia tunteja ennen ”unelmien päivää.”

Voit lukea alta, kuinka ihmiset kommentoivat morsiamen ratkaisua.
11

Jaa tämä uutinen, jos morsiamen ratkaisu oli mielestäsi täydellinen! Viestien lukeminen kaikkien kuullen oli mielestäni oikea ratkaisu, jonka avulla kaikki syyt vieritettiin sulhasen niskaan.

Lähde: Boredpanda.com