Epämiellyttäviä naapureita löytyy paikasta sun toisesta, mutta tämä poliisi keksi keinon, jolla naapureiden epäkunnioittava käytös saatiin loppumaan. 

Tarina alkaa tästä:

”Me kaikki asumme pienellä ja yksityisellä omakotitaloalueella ja kaikki naapurimme ovat meille jollakin tapaa sukua (kaukaisia sukulaisia). Kaikki täällä ovat täysin kajahtaneita. Naapurit ovat vuosikymmenten ajan väitelleet jo ennen kuin minä ja veljeni synnyimme. 

Meidän tonttimme on ikään kuin neliä ja sen ympärillä kulkee tie. Pidä mielessä että yhdessä kohdassa annamme naapureiden käyttää yhtä neliömetriä tontistamme, jotta he voivat ajaa turvallisesti ja olla vahingoittamatta tonttiamme. Tämä tieto on tärkeä. 

Tie on tehty sorasta. Nyt naapurimme haluavat että vain minun vanhempani maksavat koko tien asfaltoinnin. Isäni ja äitini ovat jatkuvasti täyttänneet tiehen ilmestyneitä kuoppia, joten naapurit kuvittelivat että he myös maksaisivat uuden asfalttitien. 

Kelataan eteenpäin 20 vuotta, tie on edelleen sorainen. Kukaan ei halunnut maksaa asfalttitiestä. Eräänä päivänä naapurini tilasi suuren rekan, joka oli lastattu täyteen puutavaraa.

Kuorma-autonkuljettaja ajoi pihamme aitauksen yli. Kukaan ei halunnut maksaa vahingonkorvauksia. 

Aitamme koostuu puskista, puista ja metallikehikosta. Kasvimme olivat täysin tuhoutuneet ja osa metallikehikosta oli täysin vääntynyt. Meidän täytyi ostaa uudet kasvit ja asettaa uusi metallikehikko. Isäni sanoi että kyseessä ei ollut ensimmäinen kerta, kun tällaista tapahtui, vaan itse asiassa kolmas. En voinut uskoa kuulemaani todeksi.”

Joten tästä alkoi kosto 

”Isäni työskentelee poliisina osastolla, jossa käsitellään pääosin petoksia, huumausainerikoksia jne. Hän tuntee lakipykälät hyvin. 

Hän kaivoi tonttimme linjamerkin ylös ja asetti tontillemme kolme muovista tynnyriä, jotka olivat täynnä kiviä. Seuraavan kuuden tunnin aikana kolme naapuria tuli koputtamaan ovea, sillä he olivat törmänneet tynnyreihin, jotka olivat täynnä kiviä. 

He olivat vihaisia ja halusivat soittaa poliisit. He eivät kuitenkaan koskaan soittaneet, koska kaikki tiesivät että muovitynnyrit olivat meidän tontillamme.

Yksi naapureista uhkaili isääni ja sanoi heittävänsä hakun hänen selkäänsä. Naapurit törmäsivät vuoden aikana muovisiin tynnyreihin niin monta kertaa että ne hajosivat ja ovat arvottomia. 

Isäni oli raivoissaan ja hän päätti viedä koston entistä pidemmälle. Hän rakensi puukehikon sementin valamista varten. Tämän jälkeen hän osti sementtiä, hiekkaa ja metalliputkia.

Eräänä kauniina iltapäivänä, minä ja isäni rakensimme tontillemme betonisen kulmauksen ja laitoimme sen päälle kukkia. Laitoimme kukat kulmauksen päälle, jotta naapurit voivat haistaa tappionsa. 

Ja niin kuin osasimme odottaa, 5 naapuria tuhosi autonsa uuteen kulmaukseen ja kukaan ei tullut koputtamaan oveamme. ”

Tätä lukiessa tuli kieltämättä hymy huulille. 

Jaa uutinen, jos poliisi toimi mielestäsi täysin oikein! 

Lähde: boredpanda.com