Naimisiin meneminen tarkoittaa yleensä sitä, että puolisoa rakastetaan niin myötä kuin vastoinkäymisissä. Uskollisuus on myös yksi onnellisen avioliiton kulmakivistä.

Mutta mitä sitten, jos toinen puolisoista päättääkin lähteä treffeille?

Jarrid Wilsonin blogikirjoitus on levinnyt netissä jo muutaman vuoden ajan.

Minusta siinä ei ole mitään väärää, että deittailen, vaikka olen samanaikaisesti naimisissa” kertoo Jarrid Wilson ylpeänä blogikirjoituksessaan. “Se on itseasiassa hyvin virkistävää ja suosittelen sitä kaikille muillekin miehille”, hän lisää.

Jarrid kertoo, että hänen deittailemansa nainen on upea ilmestys, joka on myös hauska ja fiksu. Hän vie naisen treffeille elokuviin, ravintoloihin ja museoihin. Joskus nainen yllättää hänet kesken työpäivän kotitekoisilla leivonnaisilla. Naisen huomaavaisuus tuo hymyn Jarridin huulille ja hän on taas korviaan myöten rakastunut.

Ei häpeile lainkaan

Jarrid on ylpeä deittiseurastaan, ja mies myös muistaa aina kehaista, miten kauniilta hänen naisensa näyttää ja, kuinka onnelliseksi deittailu hänet tekee. Se tuo aivan uudenlaisen kipinän myös Jarridin avioliittoon.

Ai niin… Muistinko mainita, että Jarridin deittailema nainen on siis hänen vaimonsa?

Naimisiinmeno ei tarkoita romantiikan loppumista. Päinvastoin. Naimisiin mentäessä sen vasta pitäisi alkaa. Miksi kipinän pitäisi loppua, kun sanot tahdon, kysyy Jarrid. Liian usein parisuhteet rullaavat paikoillaan ja pariskunnat rutinoituvat samoihin kaavoihin. Jarrid sanookin, että deittailu on arvokasta aikaa, jolloin voi tutustua toiseen ihmiseen ja nauttia niistä perhosista vatsanpohjassa, jota deittailu antaa.

Mies rohkaiseekin kaikkia muita miehiä deittailemaan vaimojaan ja nauttimaan siitä jännityksestä, mitä deittailu puolison kanssa antaa.

Jaa artikkeli, jos olet Jarridin kanssa samaa mieltä – suhde on ikään kuin talo, jota täytyy ylläpitää ja kunnostaa, jotta se pysyy terveenä.