On vaikea käsittää sitä, kuinka joillakin ihmisillä on kyky satuttaa muita kaikista heikoimmassa asemassa olevia eläimiä tai ihmisiä.

Yläasteen opettaja, Malissa Sergent Lewis, oli matkalla töihin elokuisena maanantaipäivänä vuonna 2016, kun hän huomasi tien varrella muovipussin, joka liikkui. Yhdysvaltain osavaltiosta, Kentuckysta kotoisin oleva opettaja päätti seuraavaksi pysäyttää autonsa ja kaivaa kameransa esiin.

Pussin sisällä oli selväsi jotain elävää, sillä liike voimistui kun Malissa lähestyi sitä.

Hänellä ei olisi aavistustakaan, mitä sen sisäpuolelta tulisi löytymään. Yksi asia oli kuitenkin varma: hän halusi pelastaa pulassa olevan eläimen.

– Tilanne oli todella absurdi. Pussin sisällä oli jotain elävää, ja tiesin että minun täytyi auttaa sitä, Malissa kertoo The Dodo -sivustolle.

Malissa avasi pussin ja joutui hieraisemaan silmiään – sen sisäpuolella oli pieni koiranpentu.

Kiitollinen koiranpentu huomasi Malissan ja alkoi heiluttamaan häntäänsä. Nainen tiesi että tarina tulisi päättymään hyvin, kun hän näki koiran olevan vielä hyvässä kunnossa.

Koiralla oli kaulapanta, mutta ei minkäänlaista lappua, joka olisi auttanut paikantamaan sen omistajaa. Tarkoituksena oli ilmeisesti se että kukaan ei koskaan tulisi edes löytämään koiran alkuperäistä omistajaa, joka jätti pennun heitteille. Ilman Melissaa koiranpentu olisi luultavasti menehtynyt.

oira

Koira sai nimekseen Hefty

Lewis päätti pitää Heftyn, joka kiintyi nopeasti pelastajaansa.

– Me rakastamme tätä suloista koiranpentua. Heftysta tullaan pitämään huolta ja tarjoamme hänelle rakastavaisen kodin. Olen todella iloinen siitä että satuin paikalle juuri oikeaan aikaan, Malissa toteaa.

Malissa latasi kuvaamansa videon nettiin ja kirjoitti saatteeksi: ”Jos tämä on sinun pentusi, olethan yhteydessä minuun. Jos olet se joka jätti koiran muovipussin sisälle… Olet todella sairas.” 

Voit katsoa tilanteesta kertovan videon alapuolelta!

Jaa uutinen Facebookissa, jos arvostat sitä että Malissa pysähtyi tienvarteen katsomaan mistä oli kyse!