Sulhanen kuoli traagisesti vain muutama tunti sen jälkeen, kun hän oli solminut liiton elämänsä rakkauden kanssa.

Beaming Danny Emsley, 37, poseeraa hääkuvissa morsiamensa, Claren, 35, kanssa – pariskunta juhli solmittua avioliittoa ystävien ja perheen kanssa elokuun 17. päivä.

1

Mutta vain 12 tuntia myöhemmin Clare löysi miehensä kuolleena paikallisen kylpylän hääsviitistä. Danny oli ystävien mukaan terve ja hyvässä kunnossa oleva mies.

”Perjantai oli elämäni paras päivä, sain naida maailman parhaimman, rehellisimmän, hauskimman, ystävällisimmän ja rakkaimman miehen”, Claire kirjoittaa museravassa Facebook-päivityksessä ja jatkaa:

”Meillä oli täydellinen, rakkauden ja ilon täyttämä päivä yhdessä perheen ja ystävien kanssa – emme olisi voineet toivoa parempaa päivää.” 

2

”Hääyön taika loppui yöllä, kun kaunis Danny oltiin riistetty julmasti pois elämästäni. Sydämessäni on aukko, jota ei voida koskaan täyttää. En yksinkertaisesti tiedä miten pärjään ilman rakasta aviomiestäni.” 

Pariskunta oli ollut seitsemän vuoden ajan yhdessä ja Dannylla oli poika aikaisemmasta suhteesta.

3

Dannyn ystävä kertoo ettei sulhasella ollut terveydellisiä ongelmia, hän oli hyvässä kunnossa, terve ja pelasi säännöllisesti jalkapalloa.

Pariskunta meni naimisiin Woodhall Spassa, joka sijaitsee Lintonissa, West Yorksissa – häihin osallistui 80 vierasta.

”Danny meni sänkyyn juuri ennen puoli kahtatoista. Clare meni katsomaan häntä noin tuntia myöhemmin. Mies oli kunnossa, joten Clare palasi juhlimaan kunnes kello oli noin 1:30”, Dannyn ystävä kertoo ja jatkaa:

”Claren äiti oli tullut hääsviittiin auttaakseen riisumaan tyttärensä mekon. Tämän jälkeen äiti poistui. Clare oli tämän jälkeen yrittänyt siirtää Dannya, jotta hän olisi mahtunut sänkyyn, mutta tuolloin Clare huomasi jonkin olevan pahasti vialla. Hän kirkui ja juoksi ulos hotellihuoneesta saadakseen apua. Huoneen ovi oli mennyt kiinni ja Clare ei päässyt takaisin sisälle.

Ystävät ja perheenjäsenet saapuivat apuun. Heidän täytyi murtaa hotellihuoneen ovi. He soittivat hätänumeroon ja yrittivät elvyttää Dannya, mutta turhaan”, Pariskunnan ystävä kertoo.

Dannyn täti, Gail Emsley kirjoitti nettiin: ”Meidän veljenpoikamme kuoli lauantaiaamun pikkutunteina muutama tunti häidensä jälkeen.” 

Dannyn hautajaisia vietetään 14. päivä syyskuuta. Kuolinsyy ei ole ilmeisesti vielä täysin selvä. 

On mahdotonta kuvitella, mitä morsiamen ja läheisten päässä liikkuu tällä hetkellä. Kuinka ihmeessä yhteen päivään voi mahtua näin paljon onnea ja pohjatonta surua. 

Jaa uutinen, jotta ihmiset muistaisivat arvostaa jokaista päivää rakkaiden ja ystävien kanssa. 

Lähde: thesun.co.uk