Yhdysvaltain osavaltiosta Virginiasta kotoisin oleva nainen leikki tietämättään hengellään. Nainen oli rannalla ystäviensä kanssa, kun hän huomasi vedessä suloisen näköisen mustekalan. Kaylin Phillips ei kuitenkaan tiennyt, että kyseinen kaveri pystyisi tappamaan hänet vain yhdellä puraisulla.

Kuva: kuvakaappaus Inside edition / YouTube

Balilla lomalla ollut Kaylin kohtasi mustekalan, joka tunnetaan englannin kielessä ”sinirengas mustekalana”. Kaylin otti eläimen käteensä ja kuvasi videon sosiaaliseen mediaan. Tämän jälkeen hän alkoi saada viestejä ystäviltään, jotka kertoivat kyseisen eläimen olevan äärimmäisen myrkyllinen. Sinirengas mustekalan yhdessä puraisussa on tarpeeksi myrkkyä tappamaan 20 aikuista ihmistä.

Mustekalan suu on kaiken lisäksi niin pieni ettei sen puremaa välttämättä edes tunne.

Ulkomailla liikkuessa kannattaa pitää mielessä, että jotkin eläinlajit voivat olla suloisuudestaan huolimatta tappavan myrkyllisiä. Yleensä värikkäät rinkulat ja muut kuviot ovat ensimmäinen merkki siitä ettei eläimeen kannata koskea.

Voit katsoa videon alta.

Onko sinulla ystäviä, jotka käyvät matkailemassa Aasiassa? Jaa tämä artikkeli, jotta he pitävät mielessään ettei kaikkeen pidä koskea.