Naiset päästävät myös pieruja – tämä ei ole sinänsä mikään uusi ”uutinen”, mutta silti asia tuntuu hämmentävän monia ihmisiä.

Ensimmäinen vierailu appivanhempien luona on lähes aina jännittävä ja jopa kiusallinen hetki.

Appivanhemmat saattavat esittää kysymyksiä, joihin ”kokelaan” on vastattava ”oikealla” tavalla tai muuten puoliso ei ole sopiva omalle kullannupulle.

Tänä päivänä ihmiset ovat kuitenkin avarakatseisia ja kovia tenttauksia ei juurikaan tapahdu (ainakaan minun lähipiirissäni).

Ja sitten tarinaan…

Lue juttu alapuolelta:

Nuori mies halusi esittellä tyttöystävänsä vanhemmilleen. Pariskunta päätti mennä poikaystävän vanhempien luokse illastamaan.

Tyttöystävällä oli ollut ilmavaivoja jo aikaisemmin samana päivänä, joten hänen täytyi päästää ruokapöydässä pieni tuhnu. Appiukko oli kiusaantunut kummallisesta hajusta ja huusi:

-Musti!!

Tyttöystävä oli helpottunut siitä, että appiukko oli juuri syyttänyt tytön tuolin alla istunutta koiraa. Muutaman minuutin päästä tyttöystävä päästää uuden tuhnun ja hermostunut appiukko huutaa:

-Musti!! Olehan nyt varovaisempi!!

Tyttöystävä ei enää stressaa tilannetta ja hän päättää päästää uuden tuhnun välittömästi. Appiukko ei enää kestä ja huutaa:

-Musti!! Tule pois sieltä nopeasti! Hän p*skoo kohta päällesi!

Tarinan opetus? Naisetkin piereskelevät. :D

Juttu poimittu osoitteesta reddit.com