Netistä jumpsuit-haalarin tilannut nainen joutui hinkkaamaan itseään kylvyssä 20 minuutin ajan, kun hän löysi asun haarovälistä ”kehosta peräisin olevia eritteitä”.

Emily Coventry sovitti PrettyLittleThingin verkkokaupasta tilattua jumpsuit-haalaria ja päätti palauttaa tuotteen takaisin, sillä se ei istunut hänen ylleen kunnolla.

BeFunky-collage (89)

23-vuotias Emily oli laittanut 22 puntaa maksaneen haalarin sängylleen ja huomannut vasta silloin karun yksityiskohdan ”kuivuneesta ja valkoisesta” aineesta.

’Oksennuksen’ partaalla ollut Emily otti välittömästi yhteyttä verkkokauppaan ja syytti yritystä välinpitämättömyydestä. Hän kutsui tuotetta epähygieniseksi ja kertoi olleensa kylvyssä 20 minuuttia tapauksen jälkeen.

Emilyn twiittissä, joka on poistettu myöhemmin, luki: ”Sain @OfficialPLT:ltä tilaamani asun eilen ja asun haarovälissä on ERITTEITÄ. Voin todella pahoin, niin epähygienistä ja täysin välinpitämätöntä! Kuinka vaate ollaan voitu lähettää ilman minkäänlaista tarkistusta???”

KENNEDY NEWS AND MEDIA

KENNEDY NEWS AND MEDIA

PrettyLittleThing on pahoitellut asun kuntoa ja pitänyt tapausta ”täysin hyväksymättömänä” ja yritys lupaa tutkivansa tapausta varmistaakseen ettei samaa tapahdu toistamiseen.

”En tiedä, mikä sai minut katsomaan asua tarkemmin ennen kuin laitoin sen takaisin pakettiin. Muistan ajatelleeni ’mitä ihmettä tuo on?’ Haaroissa oleva erite oli karmivaa. Onneksi sovitin asua alusvaatteiden kanssa, kiitos luojan että tein niin. Tiedän että tämä kuulostaa ällöttävältä, mutta erite ei ollut märkää, joten se ei ollut peräisin minusta, se oli kuivaa ja rapisevaa”, Emily kertoo.

KENNEDY NEWS AND MEDIA

KENNEDY NEWS AND MEDIA

VIIKONLOPUN HUIPPUMAHDOLLISUUS: Talleta 50€ niin saat 150€ pelirahaa ja 50 ilmaiskierrosta!

Emilyn tarkoituksena oli pukea uusi asu firman järjestämiin pikkujouluihin.

”Etsin asua firmani pikkujouluihin. Olen todella lyhyt ja tilasin asun koska se oli pieni, pidin väristä ja minusta se näyttä kivalta. Asu oli kuitenkin todella huonolaatuinen. Asun yläosa oli ok, mutta housu-osa oli todella pitkä. Asu oli liian pitkä jopa korkokenkien kanssa.”

KENNEDY NEWS AND MEDIA

KENNEDY NEWS AND MEDIA

PrettyLittleThing vastasi Emilyn valitukseen ja tarjosi korvaukseksi alennuskuponkia, josta nainen kieltäytyi.

”PLT:n henkilökunta laittoi minulle viestiä ja soitti heti, jo siinä vaiheessa kun olin kylvyssä. He tarjosivat minulle alennuskuponkia, mutta tämä ei ollut mielestäni asian pointti. Ongelma oli siinä että joku oli aikaisemmin kokeillut mekkoa ja lähettänyt sen takaisin, mutta kukaan ei ollut tarkistanut sitä välissä. Joudun todella miettimään, tilaanko vaatteita PLT:n verkkokaupasta enää uudestaan, se mitä tapahtui on todella epähygienistä.”

KENNEDY NEWS AND MEDIA

KENNEDY NEWS AND MEDIA

KENNEDY NEWS AND MEDIA

KENNEDY NEWS AND MEDIA

PLT:n esimies kommentoi: ”PrettyLittleThing keskittyy tuotteiden laatuun ja ykkösprioriteettimme on varmistaa että asiakkaamme ovagt aina tyytyväisiä tilaamiinsa asusteisiin. Tässä tapauksessa olemme pyytäneet vilpittömästi anteeksi Emilyltä ja todenneet tapauksen olevan täysin hyväksymätön.”

KENNEDY NEWS AND MEDIA

KENNEDY NEWS AND MEDIA

Oletko sinä tilannut vaatteita netistä ja todennut että ne ovat likaisia jonkun muun jäljiltä?

Jaa uutinen, jos olisit vaatinut tällaisessa tilanteessa huomattavasti suurempia korvauksia!

Lähde: thesun.co.uk

Kokeile onneasi ja pyöräytä 20 ilmaiskierrosta ilman talletusta!x