Opettaja ja fitnessmalli harrasti seksiä 17-vuotiaan oppilaan kanssa – 9 kuvaa

Mihin maailma on oikein menossa? Uutisten perusteella yläasteen oppilaat tuntuvat olevan jatkuvasti seksuaalisessa kanssakäymisessä opettajiensa kanssa.

Tällä kertaa valokeilaan osui Yhdysvaltain Illinoisin osavaltiosta kotoisin oleva Elizabeth Flint. Opettaja oli harrastanut seksiä 17-vuotiaan poikaoppilaan kanssa. Toisaalta ei ole vaikea käsittää sitä, miksi 17-vuotiaat pojat olivat kiinnostuneita Elizabethista, joka on toiselta ammatiltaan fitnessmalli.

Tiedän, että opettaja teki väärin, mutta en voi myöskään samalla olla ajattelematta sitä, millainen ”voitto” tämä oli nuorelle miehelle. Mitä mieltä sinä olet?

Elizabeth työskenteli palkattomana harjoittelijana paikallisella yläasteella. Poliisin mukaan poika oli vieraillut Elizabethin luona kolmesti, jonka aikana kaksikko harrasti seksiä. Tapaus tuli ilmi, kun muut opettaja pitivät Flintin käytöstä epäilyttävänä ja  käynnistivät tämän seurauksena tutkinnan.

”Neiti Flintiä kohtaan asetetut syytökset ovat yksinkertaisesti ällötäviä”, paikallinen asianajaja, Robert Berlin, toteaa.

”Opettaja käytti hyväksi asemaansa ja luottamusta harrastaessaan seksiä alaikäisen pojan kanssa”. 

Flint vapautettiin lauantaina 5000 dollarin takuita vastaan.

#1

1

#2

2

#3

3

#4

4

#5

5

#6

6

#7

7

#8

8

#9

9

Lähde: thrillblender.com


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.