Asuntoautossa eläminen vuoden ympäri saattaa kuulostaa erikoiselta ajatukselta. Yllättävän usea ihminen on kuitenkin päätynyt tällaiseen ratkaisuun.

Suomessa asuntoautossa tai vaunussa asuminen vuoden ympäri voi tuottaa haasteita kylmien olosuhteiden vuoksi. Lauhkeammilla vyöhykkeillä asuntoauto voi tarjota loistavat puitteet matkailusta ja seikkailuista pitäville henkilöille.

Pariskunta muutti pakettiauton asuntoautoksi

Yhdysvalloista kotoisin oleva pariskunta kaipasi elämäänsä jännitystä. He olivat tottuneet matkaamaan pitkiä matkoja pyörällä, sillä molemmat harrastivat maantiepyöräilyä. Samaan aikaan tavallisessa kodissa asuminen tuntui molempien mielestä tylsältä ratkaisulta. Moni olisi tässä vaiheessa päätynyt ostamaan tavallisen asuntoauton, mutta ei tämä pariskunta.

He ostivat itselleen pakettiauton ja remontoivat siitä asumiskelpoisen asuntoauton. Tällä tavoin pariskunta pystyi varmistamaan, että koti oli juuri sellainen millaisen he halusivat.

Katso oheiselta videolta, kuinka upealta heidän asuntoautonsa näyttää!

Voisitko kuvitella asuvasi pakettiautossa ja matkustavasi ympäriinsä? Mielestäni tällainen elämäntyyli vaikuttaa aika houkuttelevalta. :)