Postimiehet saattavat tuoda naapurin paketin kotiisi, mikäli he eivät ole kotosalla.

Paketti tai kirjekuori tekisi mieli avata ja katsoa mitä sen sisältä löytyy, mutta sehän olisi todella epäkohteliasta jonka vuoksi jäät vain arvailemaan mitä paketin sisällä on.

MUTTA jos omistat koiran niin tilanne saattaa eskaloitua nopeasti, kun karvainen kaveri päättää katsoa paketin sisälle. Tässä tapauksessa kävi juurikin niin, kun pariskunnan kotiin väliaikaisesti tuotu paketti joutui koiran suuhun ja sen sisältä paljastui pinkki dildo.

Lee Edwards, 36, ja hänen kumppaninsa Jenna Crozier, 34, ottivat naapurin paketin vastaan ja kuvittelivat sen olevan hyvässä piilossa perheen koiralta. He eivät olisi voineet olla enemmän väärässä.

Pariskuna oli shokissa, kun labradorinpentu, Bonnie, oli repinyt paketin auki ja sen sisäpuolella oli 15 senttinen seksilelu.

Tyrmistyneenä ollut Jenna laittoi dildon takaisin pakettiin ja nolostunut naapuri haki sen saman päivän aikana.

Ironisinta tapauksessa on se että Lee ammatiltaan koiran kouluttaja, mutta ”jätä paketit rauhaan” koulutus oli vielä kesken.

”Saavuin alakertaan ja luulin aluksi että se oli kuntoilulaite. Koulutan koiria ja niillä on usein samankaltaisia leluja. Sen jälkeen mietin että ehkä Dildo oli puolisoni. ’Miksi ihmeessä hän osti sen?’ Se vain lojui lattialla… sitten näin paketin, joka oltiin revitty auki. En halunnut koskea dildoon, sillä pelkäsin että kotimme muuttuu rikospaikaksi. Tilanne on nolo, mutta samalla huvittava.”

Surkuhupaisan kiusallista videota on katsottu satoja tuhansia kertoja sosiaalisessa mediassa – enkä ihmettele miksi.

”Koira piti dildoa suussaan ja leikki sen kanssa noin tunnin ajan. Se oli pinkki ja vain keskikokoinen.”, Jenna kertoo ja jatkaa:

”Koira pureskeli sitä. Se muistutti kyllä aivan koirien kumista lelua. Koira vaikutti ylpeältä ja se toi lelun luokseni, jotta heittäisin sen hänelle.”

Jenna kokosi paketin ja laittoi dildon takaisin sen sisäpuolelle

”Lopulta naapuri tuli hakemaan pakettia, en tunne häntä, mutta sanoisin hänen olevan nelikymppinen. Pyysin häneltä anteeksi ja kerroin mitä oli tapahtunut. Hän katsoi meitä kiusallisesti. Tämän jälkeen hän otti paketin ja juoksi takaisin autoonsa. Emme ole nähneet häntä tämän jälkeen, enkä halua sillä tunnen oloni kamalaksi”, Jenna kertoo.

Koira vaikutti kuvien ja videon perusteella olevan todella ylpeä itsestään. :D

Jaa artikkeli, jos luulit että tällaisia tarinoita syntyy vain elokuvissa!