Rahaa voi tänä päivänä tienata lukemattomilla tavoilla. Erityisesti sosiaalisen median- ja Youtuben-kanavien avulla ”tavikset” ovat saaneet uusia mahdollisuuksia tienata elantonsa.

Justin Bieber on yksi sensaatioista, joka bongattiin täysin tuntemattomana Youtubesta — tänä päivänä jokainen tietää, kuka hän on. Rahaa voi myös tienata ilman suurempaa talenttia, esimerkiksi seksikkäillä tai kiehtovilla valokuvilla. Emme toki kiistä sitä, etteikö valokuvaaminen vaatisi taitoa, mutta ainakin tässä tapauksessa kuvat eivät ole kovinkaan erikoisia.

Myös suomalaiset ovat nousseet maailmankartalle Youtuben kautta. Tästä esimerkkinä voisimme heittää vaikkapa Hydraulic Press Channelin ja SAARA:n eli ”kielinaisen.”

Jack Morris, 26 ja Lauren Bullen, 24, tekevät töitä erikoisella tavalla. He nimittäin matkustelevat ympäri maailmaa ja räpsivät valokuvia, joista yritykset maksavat maltaita. He lisäävät Intagram-sivulleen kuvia, joihin yhteyteen laitetaan mainos esimerkiksi matkailuyrityksen tarjoamista palveluista. Näkyvyys on laajaa, sillä pariskunnalla on miljoonia seuraajia Instagramissa.

Moni voisi kutsua tätä unelma-ammatiksi, mitä mieltä sinä olet? 

1.

1

2.

2

3.

3

4.

4

5.

5

6.

6

7.

7

8.

8

9.

9

10.

10

11.

11

12.

12

13.

13

14.

14

15.

15

Jaa tämä artikkeli ystävällesi, jonka kanssa voisit aloittaa tämän ”kesäduunin” ihan milloin vain!

Lähde: lifebuzz.com
Kuvat: gypsea_lust / Instagram