'

1

Sukupuolten väliset erot heikkenevät vuosi vuodelta enemmän. Sukupuolen sijasta huomiota kiinnitetään enemmän siihen, että kukin ihminen on yksilö.

 

Parrakkaat naiset ovat herättäneet keskustelua ja mielipiteitä puolesta sekä vastaan.

2

Yleensä parrakkaiden naisten ihokarvat kasvavat epätavallisen nopeasti, jonka vuoksi he eivät ole enää jaksaneet ajaa partakarvoja päivittäin.

Yleensä kyseessä on munasarjojen monirakkulaoireyhtymä, joka aiheuttaa muun muassa epäsäännöllisiä kuukautisia, painonnousua, aknea ja joillekin henkilöille ihokarvojen holtitonta kasvua.

3

Oireet ilmaantuvat yleensä murrosiässä, jolloin painonhallinta vaikeutuu ja karvoja alkaa kasvamaan naisille epätavallisiin paikkoihin.

Elämme tänä päivänä sosiaalisen median ympäröimässä maailmassa, jossa parrakkaana naisena oleminen tuntuu varsin pelottavalta ajatukselta.

Parrakkaiden naisten mukaan internet on kuitenkin kohdellut heitä todella hyvin ja osa on saanut jopa kosijoita, viralthread kirjoittaa.

4

Yksi julkisuuteen astuneista parrakkaista naisista yritti itsemurhaa.

Harnaam Kaur oli yrittänyt riistää oman henkensä, mutta kaikki muuttui kun hän päätti hyväksyä itsensä.

5

Harnaam huomasi ylimääräisiä karvoja jo 11 vuoden iässä. Häntä kiusattiin koulussa ja työelämässä.

”Olin niin lähellä lopettaa elämäni”, hän kertoo. ”Taistelin pääni sisällä olevien äänten kanssa, jotka sanoivat ”tee se”, taistelin kaikin voimin ja sanoin ”en helvetissä tee.” 

”Lopulta hyväksyin sen, että parrakkaaksi naiseksi kutsutuksi tuleminen ei ole haukkumasana.” 

6

“Parrakkaat naiset ovat rohkeita, intohimoisia, anteeksiantavaisia, voimakkaita, kauniita, mukavia ja seksikkäitä… Miksi en haluaisi olla yksi heistä?” 

Lähde: viralthread.com

SuomiKasino antaa 20 ilmaiskierrosta Starburstiin ilman talletusta. Luo pelitili tästä »x