Fioren perhe vietti vapaapäivää ja grillasi hampurilaisia pihallaan. Kukaan ei osannut aavistaa että täysin tavallinen ilta tulisi päättymään sairaalareissuun.

Fioren perheen poika söi hampurilaista ja alkoi yhtäkkiä tuntea kovaa kipua kurkussaan. Pahinta tilanteessa on se, että kyseinen tapaturma on huomattavasti yleisempi kuin moni osaisi kuvitella, CBC kirjoittaa.

Anthony oli tuntenut piston kurkussaan, jonka jälkeen hän alkoi kirkumaan voimakkaan kivun kourissa. Hän kertoi että aivan kuin neula pistäisi häntä kurkussa. Vanhemmat päättivät viedä poikansa välittömästi sairaalaan.

Sairaalassa Anthonysta otettiin röntenkuva, jonka ansiosta lääkärit löysivät pojan kurkusta metallisen neulan. Lääkäreiden mukaan Anthonyn suuhun oli joutunut metalliharjasta peräisin oleva rautalanka.

Rautalangan poistaminen ei ollut helppoa, mutta se täytyi saada pois – pieni metallilanka olisi voinut aiheuttaa pahempia vammoja pojan suolistossa.

Anthony leikattiin ja kaikki sujui mallikkaasti, mutta paranemisprosessi ei alkanut hyvin. Anthony oli saanut tulehduksen, joka oli metallilangan aiheuttama. Anthony sai voimakkaan antibioottikuurin ja lopulta hän pääsi turvallisesti kotiin.

CBC News
CBC News

Vanhemmat päättivät heittää metalliharjan roskiin, sillä he eivät halua joutua painajaismaiseen tilanteeseen uudestaan.

CBC:n mukaan kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun metalliharjasta irronnut rautalanka on joutunut ihmisen elimistöön.

Harja tulisi vaihtaa tarpeeksi usein ja laadusta ei tulisi tinkiä. Grillin voi myös puhdistaa muilla keinoilla.

Grillikausi on kohta alkamassa ja moni aloittaa sesongin puhdistamalla grillin huolellisesti – siksi on tärkeää että jaat tämän varoittavan esimerkin eteenpäin Facebookissa!