Nuoret saavat harvemmin syövän tai kasvaimia, jotka uhkaavat henkeä.

Riski on silti aina olemassa ja siksi siihen liittyvät muutokset tulisi ottaa vakavasti.

Tämä tarina kertoo nuoresta, 19-vuotiaasta naisesta, joka joutui sairaalaan muutama viikko sen jälkeen, kun hän oli puhunut poikaystävänsä kanssa Facetimessa.

Vastauskuva 2018-3-7 kello 10.14.35

19-vuotiaan Megan Barkerin poikaystävä huomasi Facetime -puhelun aikana jotain erikoista. Meganin toinen silmä näytti ”roikkuvan” hieman alempana kuin toinen.

Barker kertoi juoneensa edellisenä iltana alkoholia ja pisti huvittavan oloisen tilanteen darran piikkiin.

Kolme viikkoa myöhemmin Megan oli syömässä jouluateriaa perheensä luona, kun tilanne paheni. Megan oli alkanut käyttäytyä erikoisesti ja asiaa ei voinut enää olla ottamatta vakavammin.

Vastauskuva 2018-3-7 kello 10.14.43

Megan Barker varasi ajan lääkäristä, jossa hänestä otettiin magneetti- ja röntgenkuvat.

Kuvat paljastivat kamalan totuuden – Meganin aivoissa oli kasvain, joka painoi näköhermoa ja uhkasi viedä hänen näkönsä.

”He venyttivät kasvojen ihoa alaspäin, leikkasivat kallostani palan pois, poistivat kasvaimen, jonka jälkeen kallosta irrotettu pala asetettiin takaisin paikoilleen.” 

Baker on tällä hetkellä kotona toipumassa leikkauksesta – samalla hän haluaa muistuttaa ihmisiä siitä, että kehossa tapahtuvat muutokset tulisi ottaa vakavasti.

Toivottavasti Barker toipuu ennalleen – jaa juttu Facebookissa, jotta ystäväsi muistavat ottaa erityisesti pään alueella tapahtuvat muutokset vakavasti.

Lähde. thrillblender.com