Osaisitko odottaa tällaista paljastusta Pizza Taxin työntekijältä?

Joiden pikaruokaketjujen työntekijät välittävät asiakkaistaan niin paljon että he ovat valmiita tekemään suuria paljastuksia. Eräs nainen jakoi shokeeraavan tarinan Twitterissä, jossa hän kertoi kuinka Jimmy Johnin ruokalähetti paljasti että poikaystävä oli ollut uskoton.

#1 Oheisessa kuvassa on Kayla, hyväsydäminen tyttöystävä joka halusi piristää poikaystävänsä päivää.

BeFunky-collage (34)

#2 Minulla on sellainen olo että minun täytyy kertoa @jimmyjohns kokemuksestani…

2

#3 Seurustelin erään jätkän kanssa muutama kuukausi sitten. Meillä oli etäsuhde (noin 3 tunnin päässä toisistamme). Hän oli valmistamassa koulusta ja luki kirjoituksia varten.

3

#4 Olin töissä eräänä iltana ja päätin olla poikaystävälleni mukava, joten tilasin hänelle illallista @jimmyjohns -ravintolasta sillä välin, kun hän opiskeli.

4

#5 Tein tilausta Jimmy Johnin työntekijälle ja kerroin heille että en olisi paikalla, kun lähetys tulee perille sillä asuin 3 tunnin päässä.

5

#6 Tilaus oli tehty ja poikaystäväni oli hetki ennen sitä tekstannut että hän aikoo nukkua päikkärit. Tekstasin hänelle ja sanoin ”Hei, ruoka on tulossa sinulle. Ole kiltti ja jätä tippiä.” En kuullut hänestä hetkeen, mutta oletin että hän vain nukkui.

6

#7 Vastasin puhelimeen ja oletin että he kertoisivat vieneensä tilauksen perille tai ehkä kortissani oli jotain vikaa, olin kuitenkin todella väärässä…

76

#8 Jimmy Johnin lähetti kysyi, oliko lähetys poikaystävälleni, minä vastasin kyllä ja kerroin samalla etten asu samassa kaupungissa kuin hän ja halusin yllättää hänet. Mielestäni se oli kummallista, sillä olin jo aiemmin kertonut että tilaus oli poikaystävälleni.

77

#9 Ruokalähetti jatkoi sanomalla tämän… ”katsos, me emme yleensä tee näin, mutta uskon että haluaisit tietää… menimme poikaystäväsi ovelle ja pystyimme näkemään hänen asuntoonsa, jossa hän oli boksereillaan alastoman naisen kanssa, joka oli sohvalla hänen päällään.”

78

#10 Esitin lähetille muutaman lisäkysymyksen (todella pettyneenä ja hämmentyneenä), joihin hän vastasi ja vahvisti että poikaystäväni oli ollut sohvalla alastoman naisen kanssa.

79

#11 Joten tällä tavalla sain tietää että poikaystäväni pettää minua. JIMMY JOHNIN RUOKALÄHETIN AVULLA.

82

#12 Haluan kiittää Jimmy Johnia uskomattomasta asiakaspalvelusta. Moni ei tekisi samoin niin kuin kyseinen lähetti teki, ja olen todella kiitollinen että hän soitti ja kertoi tilanteen rehellisesti.

83

#13 KAYLA!! Olisi ihanaa tarjoilla ruoat sinun erobileisiin! Kerro minulle milloin ja missä! Lähetä yhteystietosi ja osoitteesi yksityisviestillä ja minä hoidan homman!

85

#14 Voimia Kaylalle ja iso hatunnosto ruokalähetille!!

86

Netti on täynnä erikoisia ja absurdeja tarinoita – tämä nousee kuitenkin heittämällä kärkeen!

Kuvittele että tilaisit pizzaa puolisollesi ja yhtäkkiä lähetti soittaisi ja tiputtaisi tällaisen pommin.

Lähde: izismile.com