Kaksi singaporelaisnaista otti äskettäin yhteyttä poliisiin, kun he olivat ostaneet yhdeksän pientä vesipulloa, joiden hinnaksi muodostui huimat 920 euroa.

Naiset olivat ostaneet ”pyhää vettä”, jonka tulisi poistaa huono onni ja ratkaista kaikki heidän ongelmansa.

Maailmassa on lukemattomia huijareita, jotka yrittävät petkuttaa hyväuskoisia ihmisiä. En tiedä, onko ”pyhää vettä” myyvä huijari kuitenkaan tyhmä, jos kerran joku haluaa ostaa hänen tuotettaan. Kyseisen henkilön täytyy aluksi löytää potentiaalisia asiakkaita ja vakuuttaa heidät siitä että tuote todella toimii.

30-vuotias Neiti Yang toteaa että hänen olisi tullut miettiä kaksi kertaa ennen kuin hän osti siskonsa kanssa pyhää vettä, joka maksoi yhteensä 920 euroa. Pyhää vettä myynyt henkilö oli vakuuttanut naisille että tuote tulisi poistamaan huonon tuurin.

holy-water-scam-750x600
Kuva: Lianhe Wanbao

Mistä kaikki alkoi

Neiti Yang asuu Bukit Batokin kaupungissa yhdessä aviomiehensä, siskonsa ja isänsä kanssa. Lianhe Wanbao -uutisten mukaan Yang ja hänen miehensä olivat työttömiä ja he luulivat löytäneensä ratkaisun, kun salaperäinen mies tarjosi heille ratkaisua kaikkiin ongelmiin. Yang on taloudellisesti riippuvainen omasta siskostaan, joten hän ei voinut olla tarttumatta mahdollisuuteen.

30-vuotias nainen muistaa nähneensä miehen, joka oleskeli hänen talonsa lähettyvillä ja myi kaikenlaista tavaraa. Sisko oli miehen vakiasiakas, jonka vuoksi hän pyysi Yangia käymään paikan päällä, kun hän sai kuulla pyhästä vedestä. Tuolloin molemmat sisarukset päätyivät ostamaan reilun annoksen.

”En tiedä miksi, mutta olin liian vakuuttunut miehen puheista”, Yang sanoo ja jatkaa:

”Ajattelin kahta lastani ja ajattelin että saisin heidät takaisin kotiin ”pyhän veden” voimalla.” 

Pyhää vettä kaupitellut indonesialaismies väitti olevansa ”henkien konsultti” ja kertoi sisaruksille että hänen ”pyhä vetensä” tulisi ratkaisemaan kaikki ongelmat ja tekemään heidän elämästään paremman. Kuinka voisit sano ”ei” tällaiseen tarjoukseen? NO ET mitenkään, joten sisarukset päätyivät ostamaan järkyttävän kalliit vesipullot itselleen.

Pixabay
Pixabay

Naiset tajusivat tehneensä virheen vasta sitten, kun he huomasivat että ”pyhä vesi” ei vaikuttanut mitenkään mihinkään. ”Henkien konsultti” oli kehottanut naisia nauttimaan vettä lusikallisen päivässä ja kaatamaan lopuksi kaiken päälleen. He eivät kuitenkaan huomanneet minkäänlaista vaikutusta… Todella yllättävää!

Yang kertoo soittaneensa miehelle ja pyytäneensä rahojaan takaisin, mutta mies oli kieltäytynyt ja kehottanut heitä ostamaan lisää vettä. Yang oli uhannut soittaa paikalle poliisit, mutta mies oli sanonut että hän kiroaa koko perheen ellei Yang tuo hänelle lisää rahaa. Tällä kertaa Yang ei kuitenkaan langennut huijaukseen, sillä hän soitti paikalle poliisit.

”Minun elämäni ei muuttunut ”pyhän veden” avulla, Yang toteaa ja jatkaa:

”Olen soittanut poliiseille ja kertonut asiasta kaikille, jotta muut eivät lankeaisi samankaltaisiin huijauksiin.” 

”Pyhä mies” on edelleen vapaalla jalalla ja poliisit eivät ole onnistuneet tavoittamaan häntä. 

Oman järjen käyttö on sallittua – jaa juttu jos olet samaa mieltä! 

Lähde: odditycentral.com