Applen perustaja ja toimitusjohtaja, Steve Jobs, menehtyi syöpään 56-vuotiaana, lokakuun 5. päivä vuonna 2011.

Steve oli luova nero, joka rakensi Applesta satojen miljardien arvoisen yhtiön. Jobsilla oli myös perhe, johon kuului vaimo ja neljä lasta – heistä jokainen sai perinnöksi massiivisen omaisuuden.

Jobsin varhainen kuolema on tragedia, mutta hänen työnsä jälki tulee elämään keskuudessamme vielä kymmeniä vuosia ja tämä on varmasti sitä, mistä mies itse haaveili.

Instagram / Evecjobs
Instagram / Evecjobs

Steve Jobsin nuorin tytär, Eve Jobs, on yksi valtavan omaisuuden perineistä omaisista. Eve on vain 19-vuotias, mutta hänellä on jo suuria tulevaisuuden suunnitelmia, Fox News -lehti kirjoittaa.

Eve seurustelee poikaystävänsä, Eugenia Garza Pérezin kanssa ja opiskelee Stanfordin yliopistossa.

Eugenion perheen taustat eivät myöskään ole laisinkaan vaatimattomat, sillä hänen perheensä on perustanut Visa -yrityksen.

Eugenio ja Eve ovat todella lahjakkaita ratsastajia ja he harjoittelevat yhdessä Even äidin ostamalla tilalla Floridassa.

Instagram / Evecjobs
Instagram / Evecjobs

Eve vaikuttaisi kuitenkin välttelevän julkisuutta, mikä on minun mielestäni järkevä päätös. Hänellä on ”vain” 50 tuhatta Instagram-seuraajaa, joten tili on pysynyt melko hyvin salaisena.

Eve muutti hetki sitten tilinsä asetukset yksityiseksi, jotta hän voi itse valita seuraajansa.

Eve Jobs vaikuttaisi kaikin puolin tasapainoiselta ja kauniilta nuorelta naiselta, Steve olisi varmasti ylpeä tyttärestään!

Instagram / Evecjobs
Instagram / Evecjobs

Eve Jobs on tavattoman varas nuori nainen, joka voisi lopettaa opintonsa saman tien. Hän on kuitenkin päättänyt rakentaa oman uransa ja rakentaa oman tiensä kohti huippua – kerrassaan hieno päätös! 

Jaa juttu Facebookissa, jos kuulit vasta nyt ensimmäisen kerran Steve Jobsin tyttärestä.

Lähde: Foxnews.com