Kuva: Fotolia
Kuva: Fotolia

Tämä vanhempi rouva on harrastanut seksiä usean partnerin kanssa. The Guardianin haastattelun mukaan sinä päivänä, kun oli harrastanut seksiä yön aikana 14 eri partnerin kanssa hän tajusi, että hänen ei pysy laskuissa monen miehen kanssa hän on ollut.

Rohkeasti esille tullut tarina kertoo, että kaikki alkoi pelkästä vitsailusta miehensä kanssa. Hän on ollut yhdessä miehensä kanssa siitä asti, kun he ovat olleet 15-vuotiaita. Naimisiin he menivät 19-vuotiaana. Seksiä hän ei kuitenkaan tee työkseen vaan se on hänen intohimonsa. Seksi on nautinnollista, innostavaa ja tyydyttävää. Jotkut tykkäävät sulkapallosta, jotkut joogasta. Minä nautin aistillisuudesta, hän tarkentaa haastattelussa.

Kaikki alkoivat siitä, kun hänen miehensä toi kotiin parinvaihtolehden ja kului aikaa ennen kuin hän uskalsi myöntää haluavansa yrittää parinvaihtoa miehelleen, miehen ilme oli lapsella jouluaattona sinä päivänä. Ensimmäinen pari oli heille hyvin jännittävä ja ikimuistoinen kokemus.

Molemmat ovat myös eri partnereiden kanssa ja heillä ei ole tästä huolta, koska tietävät, että he rakastavat toisiaan ja heillä on jopa lastenlapsia. Vuonna 1997 he halusivat tehdä jotain muuta kuin leipätyötään ja päättivät avata parinvaihtoon suunnatun yökerhon Sheffieldiin Englantiin. Työaikana yökerhossa ei harrasteta seksiä, mutta mitä tapahtuu sulkemisen jälkeen, on eri asia.

Haastateltavan mukaan myöskään jokainen mahdollinen partneri ei ole huomaavainen. Hän muistaa kuinka halusi kokeilla 40-vuotiaana minkälaista olisi olla 18-vuotiaan kanssa. Se oli nopeaa.

Seksiä hän on harrastanut noin 100 miehen kanssa vuodessa ja tehnyt tätä jo kolme vuosikymmentä. Moni kysyykin, että katuuko hän mitään? Ainut asia mitä voisi kaduta on, että lehteä ei löydetty viisi tai kuusi vuotta aikaisemmin.

Lähde: Theguardian.com