'

shutterstock_188770184

Vielä vuonna 2010 Rob Greenfield oli aivan tavallinen nuorukainen, jonka elämän täyttivät opiskelu, viikottainen runsas alkoholinkäyttö ja hyvännäköisten tyttöjen perässä juokseminen.

Greenfield halusi tulla miljonääriksi ja omistaa paljon vaikuttavia asioita. Vaikka Greenfield ei tehnyt suoranaisesti varsinaista hallaa ympäristölleen, hän eli silti piittaamatta elämäntyylinsä vaikutuksista maapallon ja yhteiskunnan kannalta.

Mies koki heräämisen vuonna 2010 matkustettuaan maailman ympäri. Hän tajusi, miten valtava ja monimuotoinen maapallo on ja halusi keskittyä sen suojelemiseen.

Tähän mennessä Greenfield on muun muassa tehnyt seuraavaa: Hän hankkiutui eroon talostaan ja eli ilman kotia missä asua. Hän myi kaksi autoaan ja hankki kulkupelikseen polkupyörän, jolla on pyöräillyt jo kaksi kertaa halki Amerikan. Toisella kerralla hän pyrki olemaan tuottamatta ollenkaan jätettä ja kuluttamaan niin vähän kuin mahdollista. Hän käytti vettä vain luontaisista lähteistä tai vettä, joka oli menossa jätevedeksi. Greenfield söi ainoastaan pakkaamatonta ruokaa ja onnistui dyykkaamaan matkansa aikana melkein 130 kiloa ruokaa markettien roskiksista.

Entinen lihan suurkuluttaja myös siirtyi oman ruokansa kasvattavaksi kasvissyöjäksi eikä käytä enää päihteitä. Hänelle ei myöskään tule enää laskuja mistään, hän ei tuota juuri ollenkaan jätettä ja on menettänyt kiinnostuksensa rahaan.

Greenfield vietti vuoden käymättä suihkussa ja peseytyi ainoastaan luonnon vesistöissä ja vaikkapa rikkinäisten vesipostien luona. Yksi miehen äärimmäinen esimerkki omistautumisesta on vasektomian eli sterilisaation teettäminen itselleen, jotta hän voisi keskittyä suuriin massoihin oman lapsen kasvattamisen sijaan.

Greenfieldillä on myös nimeään kantava yritys, joka luonnollisesti auttaa yrityksiä ympäristöystävällisempien toimintamallien löytämisessä.

Lähde: RobGreenfield.TV

 

 

 

Pelaa ilman rekisteröitymistä ja lunasta 200 ilmaiskierrosta!x