New Jerseystä kotoisin oleva hieroja, Dorothy Stein, on tunnettu erikoisesta tavasta hieroa asiakkaitaan. Dorothy puree asiakkaitaan rentouttaakseen heidän lihaksiaan ja edistääkseen verenkiertoa.

Dorothy Stein aloitti uransa 80-luvulla, kun hän hieroi bändejä ja artisteja saadakseen ilmaisia keikkalippuja. Dorothy oppi hieromaan puremalla jo nuorena, kun hänen äitinsä opetti erikoisen menetelmän.

Dr. Dotiksi kutsuttu Dorothy oli vain 5-vuotias, kun hänen äitinsä pyysi ensimmäistä kertaa hierontaa. Dorothyn kädet eivät vielä tuolloin olleet tarpeeksi vahvat, joten äiti pyysi tytärtä kokeilemaan puremista. Menetelmä ilmeisesti toimi, sillä neljä vuosikymmentä myöhemmin, Dorothy Stein käyttää edelleen hampaitaan asiakkaidensa selkään ja jopa peppuun.

bite-massage-750x572

Usko tai älä, pureminen ei ollut asia joka teki Dorothy Steinistä suositun julkkisten keskuudessa. Dorothy tarjosi 80-luvulla ilmaisia hierontoja suosituille bändeille, hän hieroi bändin jäseniä backstagella ja keräsi täten mainetta.

Def Lepard ja The Rolling Stones olivat hänen ensimmäisiä asiakkaitaan ja Dorothy sai luotua heidän avullaan tärkeitä kontakteja, vaikka hän ei laskuttanutkaan palveluista.

Stein alkoi laskuttamaan asiakkaitaan vasta 1994, mutta tuolloin hän oli niin suosittu julkkisten ja rikkaiden keskuudessa ettei heitä haitannut maksaa Dorothyn palveluista. Dorothyn luona käy vielä tänäkin päivänä tunnettuja henkilöitä, kuten Kanye West, Katy Perry tai Simon Cowell. Yksi hierontasessio maksaa noin 150 dollaria.

“Luonnollisesti, kysyn asiakkaaltani haluaako hän kokeilla sitä”, Dr. Dot kertoo ja jatkaa:

”Ja sitten – ennen öljyn lisäämistä – pureskelen koko selän alhaalta ylös, pala palalta, vältellen luita. Hoidan seuraavaksi niskan ja hartiat, joskus myös pakarat.”

Dorothyn menetelmä jakaa mielipiteitä ja osa asiakkaista saattaa jopa kiihottua hieronnan aikana. Hieroja yrittää olla välittämättä tilanteesta ja heittää lisää pyyhkeitä erektion päälle.

Menisitkö puremahierontaan? Jaa juttu kaverille, joka pitää eksoottisista kokemuksista!

Lähde: odditycentral.com