Memphisin kaupungista kotoisin oleva teini sai kutisevan painajaisen ollessaan rantalomalla Floridassa.

17-vuotias Michael Dumas oli rannalla, kun hän hautasi itsensä hiekan alle yhdessä ystäviensä kanssa. Päivä sujui mukavasti ja kaikilla oli hauskaa, kunnes illalla Michael huomasi jalassaan kutisevan ihottuman.

Ihottumasta muuttui nopeasti kutisevasta todella kipeäksi ja niinpä Michaelin äiti, Kelli, vei poikansa ihotautilääkäriin. Karmiva totuus selvisi nopeasti, kun ihotautilääkäri kertoi että pojan jalan sisään oli päässyt lukuisia hakamatoja.

Facebook
Facebook

Neljällä rannalla olleista henkilöistä todettiin hakamatoja, kun he olivat viettäneet aikaa Pompanon rannalla, Floridassa. Michaelin tilanne oli kuitenkin kaikista vakavin.

”Hän oli hautatuneena hiekkaan huvin vuoksi ja tästä kehittyi meidän painajainen”, Kelli kirjoittaa Facebookissa.

Michaelille on määrätty neljä eri lääkitystä, jotka maksoivat yhteensä yli 1300 dollaria.

Facebook
Facebook

”Kaikki tietävät että rannalla tulee käyttää kenkiä, koska siellä esiintyy loisia”, Pompanon terveysviranomaiset sanoivat Kellille.

”Kaikki EIVÄT TIEDÄ SITÄ”, Kelli vastasi ja jakoi kuvat Facebookissa varoittaakseen muita rannalla olevia perheitä ja kaveriporukoita.

Facebook
Facebook

Ystäviä, lapsia tai perheenjäseniä ei kannata haudata hiekkaan ellei halua saada vakavaa hakamatojen aiheuttamaa infektiota.

En itse asiassa tiennyt että tavallisella hiekkarannalla voi olla tämänkaltaisia loisia.

Jaa tietoa eteenpäin, jotta ystäväsi muistavat ottaa selvää hiekkarannoilla olevista vaaroista, erityisesti ulkomailla. 

Lähde: pulptastic.com